Деякі чоловіки більш успішні у фінансах / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Практично кожній людині хочеться бути успішною, щасливою і багатою - у цьому бажанні себе не обмежують ні чоловіки, ні жінки. УНІАН розповість, які вони - чоловічі імена з хорошою долею і фінансовим благополуччям.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Яке чоловіче ім'я притягує гроші - ТОП-3 щасливчики

Існують популярні чоловічі імена, які не тільки приємні на слух, а й корисні в житті - виявилося, що вони можуть привернути багатство, успіх і процвітання своєму власникові. Добре від цього буде всім - і йому самому, і його супутниці.

Віктор

Яке ім'я приносить багатство точно, так це перше в списку - ім'я Віктор. Цей чоловік - переможець по життю, який здатний "зловити удачу за хвіст" у будь-якій сфері, зокрема, фінансовій. Ту саму справу, яка принесе їм успіх і гроші, Віктори знаходять уже в зрілому віці, після 35 років, але саме вона дає змогу володареві імені та його сім'ї жити, ні в чому не потребуючи.

Роман

Друге місце посідає ім'я Роман, завдяки унікальній інтуїції чоловіка. Ця якість допомагає Ромі знаходити вигідні проєкти, укладати вдалі угоди та інтуїтивно відчувати джерело прибутку там, де інші його навіть не бачать. Саме вони з'являються в потрібний час у потрібному місці, що допомагає їм опинятися на вершині успіху. Крім того, це ж "шосте чуття" дає змогу й уникнути усіляких проблем - не втратити гроші, не підписати сумнівні папери, не зв'язатися з поганими людьми.

Кирило

Яке чоловіче ім'я приносить удачу своєму власникові? Звичайно, Кирило, адже ця людина дійсно вміє заробляти гроші. Фінанси до нього буквально "липнуть", але нюанс у тому, що витрачати "направо-наліво" такий чоловік не буде. Він вміє розпоряджатися фінансами правильно, тому саме в нього вийде накопичити пристойну суму на те, що дійсно потрібно родині.

Які чоловічі імена ще приносять багатство

Деякі астрологи вважають, що найуспішніші чоловічі імена обов'язково мають містити 5 літер:

  • "р" - розкіш;
  • "і" - достаток;
  • "б" - багатство;
  • "д" - достаток, гроші;
  • "ф" - фінанси.

Що більше магічних літер в імені, то вищою є ймовірність, що чоловік буде купатися в грошах. Саме тому важливо якомога менше називати людину скороченим варіантом імені, якщо в ньому немає цих літер - якщо володар часто його чує, то на енергетичному рівні його особистість "програмується" на бідність.

Вас також можуть зацікавити новини: