Астролог Влад Росс / Скриншот YouTube

Астролог Влад Росс ексклюзивно для УНІАН склав гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, які події обіцяє цей місяць саме вам.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Овен

Відео дня

Жовтень буде невгамовним для Овнів, вони вестимуть активне життя. Головне - нікого не образити і потрібно пам'ятати про дипломатію. Не забувайте й про те, що думки матеріальні, тому будьте з цим обережні, особливо в питаннях сімейного життя. Друга половина місяця буде неспокійною. Однак у кар'єрі, підписання договорів та партнерства все буде добре. Щодо здоров'я, то вам варто пройти обстеження у лікаря. Особливу увагу приділіть очам і судинам головного мозку.

Телець

У Тельців настає насичений період, пов'язаний із роботою. Успішним може бути перехід на нову роботу. Девіз місяця - бути в центрі свого життя, а не на узбіччі. Сприятливим місяць буде і у фінансовому плані. В особистому житті все буде тихо і спокійно, проте може не вистачати емоцій тим людям, які перебувають у шлюбі. Закоханим парам рекомендується вирушити до РАГСу. Що стосується здоров'я, то є ризик підхопити інфекційне захворювання або психосоматичний розлад.

Близнюки

Цей місяць дуже хороший, особливо в плані кар'єри. Начальство буде йти вам на зустріч, можлива премія. Колеги носитимуть вас на руках. Також ви можете спробувати щастя в лотерею. При цьому вам рекомендується вчасно оплачувати податки і штрафи. В особистому житті сприятливо закохатися і завести дитину. Присікайте недовірливість і зверніть увагу на серцево-судинну систему та не переохолоджуйтеся.

Рак

У центрі життя Рака опиниться сім'я, у кар'єрі особливих просувань не буде. Фінансова ситуація буде стабільною, можете витрачати гроші на відпочинок. Також ви можете купити нову нерухомість і зробити ремонт. Стан вашого здоров'я не викликає сумніву. Приймайте вітаміни, щоб зміцнити здоров'я. Можете вирушити в санаторій.

Лев

У Левів є шанс зав'язати нові знайомства. Хтось із представників протилежної статі розширить ваше коло спілкування. Багато хто може знайти свою другу половинку. У плані роботи ви можете просунутися кар'єрними сходами. Енергетичний потенціал місяця досить великий, проте є ризик отримати травму, особливо рук. Можете почати боротьбу із зайвою вагою.

Діва

У жовтні Дівам потрібно долати перешкоди. У гіршому випадку можна плисти за течією. Це буде активний місяць для Дів у плані кар'єри, буде багато важливих маніпуляцій. Козир для досягнення цілей у ваших руках. Потрібно бути організованими. Наприкінці місяця ваше фінансове становище Дів зміцниться. Можливі розбіжності з партнером через побутові проблеми. Є ризик розлуки, тому що в сімейних стосунках настає "чорна смуга". Ваше здоров'я буде в порядку.

Терези

Для вас цей місяць буде насиченим, тому що, найімовірніше, вам захочеться оновлень одразу в кількох сферах життя. Однак можна ненароком навести на себе фатум. Використовуйте максимум шансів, які підкидає вам доля. Не бійтеся змінювати щось. Фінансовий стан буде в порядку, можете витрачати гроші на себе і свою сім'ю. Місяць сприятливий для віддачі боргів. Сімейне життя може здатися нудним, можуть бути руйнування. Також цього місяця ви можете схуднути і вилікувати свою шкіру.

Скорпіон

Насолоджуйтеся усамітненням і спокоєм. Виїжджайте за місто. Не привертайте до себе занадто багато уваги, бо начальство може вас звільнити навіть через найменший проступок. У кращому випадку - ви можете когось підсидіти. Витрати можуть перевищити доходи, тому заздалегідь прораховуйте фінансові ризики, щоб не вийти за межі бюджету. В особистому житті все таємне стане явним. Якщо вам зрадили, то ви можете про це дізнатися, і навпаки. У першій половині місяця є ризик руйнування стосунків. Ваш імунітет буде ослаблений. Є небезпека ГРЗ, коронавірусу, отруєння, грипу тощо.

Стрілець

Будь-яка ситуація в жовтні складатиметься на вашу користь. Сміливо можете розраховувати на підтримку друзів і колег. Прекрасний період для кар'єрних досягнень. У першій половині місяця можуть бути деякі збитки, тому краще не робити покупок. А ось у другій половині жовтня все налагодиться в цьому плані. Тим, хто перебуває в цивільному шлюбі, захочеться скріпити свої стосунки. Зі здоров'ям у вас усе буде добре, але вам бажано взяти паузу і трохи відпочити.

Козеріг

На спокійне життя можете не розраховувати, оскільки жовтень буде для вас дуже активним. У вас з'являться завдання, з якими ви раніше могли не стикатися. Однак уміння тримати удар вам допоможе. У плані кар'єри зірки розташувалися так, щоб вам самим доведеться прокладати собі дорогу, як альпіністові. З іншого боку - гарний час зайнятися наукою і творчістю. У фінансовому плані не варто чекати чогось надприродного. Якщо хочете зберегти стосунки з партнером, вчасно повертайтеся додому і не зраджуйте. Самотні Козероги можуть зустріти своє кохання. У плані здоров'я вам необхідно зробити все можливе для підняття тонусу. Остерігайтеся вірусних інфекцій і подбайте про свій зір.

Водолій

У жовтні Водоліям рекомендується подорожувати, змінювати місце проживання і сферу діяльності, вивчати мови тощо. Водоліям вдаватиметься відбивати території від ворожих зазіхань. Можна протистояти рейдерським захопленням, конкуренти на роботі не матимуть жодного шансу на успіх. У жовтні буде вигідним вкладення в нові знання. Займіться самоосвітою. В особистому житті зірки на боці Водоліїв. Якщо ви зібралися щось змінити, то це буде найкращий час для цього. Самотні Водолії можуть знайти кохання всього свого життя. Якщо у вас немає хронічних захворювань, то все буде добре, а якщо є - тримайте поруч із собою ліки для полегшення симптомів захворювання.

Риби

Жовтень обіцяє минути для вас без жодних катаклізмів, проте розслаблятися не варто. У плані кар'єри у вас можливі неприємності, але не варто заздалегідь налаштовуватися на песимістичний лад. У фінансових питаннях не піддавайтеся спокусам, тому що можна бути настільки марнотратним, що ви залишитеся без нічого. В особистому житті ви проявлятимете категоричність, проте краще бути гнучким. Якщо ви самотні і хочете знайти свою людину, то потерпіть до кінця місяця. Зі здоров'ям також можуть бути проблеми, особливо з набором ваги. Не засиджуйтеся допізна на роботі й не перевантажуйте себе психологічно. Приділіть увагу своєму ШКТ.

Вас також можуть зацікавити новини: