На які знаки Зодіаку чекають неприємності у липні / фото bucurestifm.ro

27 липня закінчиться астрологічний вплив, який створював проблеми й через ретроградність Венери тривав три місяці. Йдеться про квадрат Венери з Нептуном, який розпочався ще в травні. Він створював ілюзію й заплутував нас в особистому житті та грошах.

Найсильніше в липні від нього постраждають Близнюки, Тільці та Стрільці. Про це йдеться в прогнозі астролога Наталії Коляди, пише "Астромеридіан".

Читайте такожГрошовий гороскоп на початок липня: на які знаки Зодіаку чекає фінансовий успіх

Відео дня

"З одного боку, в липні ситуація буде гострою. Події підійдуть до розв'язки. З іншого боку, заплутана ситуація повинна була коли-небудь вирішитися. Проблеми у перерахованих знаків почалися не в липні, а раніше, і не варто вважати липень поганим місяцем тому, що довелося відкрити очі на деякі неприємні речі", - каже астролог.

Ще одне тривале напружене з'єднання планет – квадрат Меркурія і Марса – триватиме з 8 по 27 липня. Він, за словами Коляди, створить проблеми Овнам і Ракам, бо буде діяти саме в їхні знаки, а також іншим кардинальним знакам – Терезам і Козерогам.

"Це аспект непродуманих поспішних дій, конфліктного спілкування і ДТП. Незважаючи на те, що у всіх перерахованих знаків будуть одні й ті ж проблеми, поводитися знаки будуть по-різному. Овни будуть нетерплячими, різкими й сміливими, займуть активну позицію у конфлікті. Раки нашкодять собі необдуманими висловлюваннями. Не піде їм на користь і спонтанна поїздка. У Терезів і Козерогів проблеми взагалі трапляться через інших людей та зачеплять їх", - прогнозує астролог.