Гороскоп на 3 жовтня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Четвер принесе позитивні емоції деяким знакам. Проте що чекає саме на вас - читайте далі. 

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Овен

Відео дня

Ваш інтелект допоможе вирішити всі складні питання на роботі. Але будьте обережні у спілкуванні  з колегами - тонка грань між дотепністю та критикою може стати джерелом конфліктів. Карти радять думати перед тим, що сказати.

Телець 

Тельцям варто чітко висловлювати свої думки. Саме через вашу незрозумілу позицію можуть статися певні недорозуміння. Тому не бійтеся першими ініціювати відверту розмову та озвучити свої бажання.

Близнюки

На вас чекає день гармонії та спокою. Карти радять вирішити нарешті свої питання з минулого. Якщо ви когось образили - обов'язково попросіть вибачення та налагодьте спілкування. 

Рак

Раки можуть бути дуже емоційними цього дня. Можливо, вам зроблять приємний сюрприз рідні люди чи друзі. Налаштуйтеся на приємні враження і насолоджуйтеся моментом. 

Лев

Ви будете продуктивними на роботі у четвер. Ваше керівництво оцінить старання, тому є ймовірність отримання премії. Карти радять не зупинятися на досягнутому та показувати далі свій професіоналізм. 

Діва

Дівам не потрібно турбуватися про складні завдання або проблеми, адже доля все вирішить за вас. Краще використовуйте цей час для себе та своїх бажань. Не забувайте, що ви у себе одні. 

Терези

Пам'ятайте, що іноді не все залежить від нас. Тому не варто засмучуватися, якщо щось не вийшло одразу. Можливо, треба сфокусуватися на іншому напрямку або попросити допомогу у друзів. 

Скорпіон

Скорпіонам варто контролювати власні емоції. Якщо ви відчуваєте, що вони беруть верх - краще побудьте наодинці та заспокойтеся. А вечір проведіть у приємній компанії з друзями чи другою половинкою. 

Стрілець

Стрільці можуть бути особливо рішучими у своїх діях. Є ймовірність, що ви нарешті зможете здійснити мрію, яку відкладали багато років. Карти радять поділитися радістю з рідними. 

Козеріг

У четвер може бути ситуація, яка вимагатиме від вас терпіння. Тож не варто гарячукати та приймати рішення одразу. Спокійно зважте всі за та проти і потім вже оголосіть свій вердикт. 

Водолій

Не бійтеся ризикувати, адже це принесе вам цікавий досвід та приємні враження. Карти радять створити план дій та впевнено крокувати до власної мети. У вас все обов'язково вийде. 

Риби

На вас чекають зміни у житті. Можливо, ви захочете переїхати чи працювати в іншій сфері. Пам'ятайте, що все на краще і зовсім скоро ви будете задоволені власними рішеннями. 

Вас також можуть зацікавити новини: