Яка страва підходить за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астрологиня Прісцила Ліма де Шарбоньєр із Лондона назвала страву, яка може виступати символом для кожного зі знаків Зодіаку, пише bhg.com.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

"Карта народження - це складний план людини, який може дати уявлення про наші уподобання в їжі. Енергії планет і знаків, найбільш значущих у вашій карті, впливають на продукти, до яких ви тяжієте, як ви харчуєтеся і відчуваєте задоволення", - зазначила астрологиня.

Овен - буряковий салат

Представники знака Овен спонтанні, енергійні та сміливі. За словами астрологині, вони часто тяжіють до гіркої та гострої їжі, листової зелені, буряка та інших червоних овочів. Вона рекомендувала Овнам спробувати як свою особливу страву буряковий салат.

Тілець - паста з соусом песто

Тільці надійні, стійкі й водночас дуже чуттєві. Як зазначила астрологиня. їхню енергію здатні гармонізувати вуглеводи, цитрусові та сирі продукти. Тому найбільш виграшним варіантом для Тільців Шарбоньєр назвала саме італійську кухню.

Близнюки - сендвіч з арахісовим маслом і желе

Близнюки універсальні в усьому. Вони легко пристосовуються до будь-яких життєвих обставин і так само легко знаходять спільну мову з усіма. Крім того, як пояснила астрологиня, представники цього знака тяжіють до розмаїття смаків, сендвічів, азіатської їжі і тих страв, які можна швидко приготувати.

Рак - зелений смузі

Раки турботливі та сентиментальні представники Зодіаку. За словами Шарбоньєр, їхню енергію підсилюють листові овочі та трави з солоним смаком. Ідеальним вибором для них буде селера, капуста, салат і шпинат. Ще гарне здоров'я і задоволення їм принесуть "будь-яка їжа для комфорту і повільне приготування".

Лев - курка тандурі

Леви харизматичні та пристрасні. Вони часто віддають перевагу гострій їжі з додаванням цибулі, часнику, імбиру і редиски. За словами астрологині, їм чудово підійде близькосхідна або марокканська дієта.

Діва - паелья

Представники знака Діва турботливі й уважні. Вони дуже люблять насолоджуватися різноманітними смаками одночасно. Гриби, помідори, сир, варена цибуля та м'ясо добре поєднуються з їхньою енергією, зауважила астрологиня. А задоволення і гарне здоров'я принесе Детальний і ретельний вибір страв.

Терези - французькі макарони

Терези збалансовані та дипломатичні. Вони буквально жадають вишуканості, насиченості та балансу. Як зазначила Шарбоньєр, французька кухня - це природний вибір для Терезів.

Скорпіон - чилі

Скорпіони привабливі та емоційні. Їм пасуватимуть багаті страви, сповнені смаку та змісту, які наситять їхню енергію сповна, розповіла астрологиня. Що інтенсивніші смаки, то краще для них.

Стрілець - яблучний пиріг

Стрільці авантюрні, волелюбні та грайливі. За словами Шарбоньєр, зі Стрільцем асоціюється солодкий смак - від нецитрусових фруктів до вишуканих десертів. Особливо їхню енергію підживлюють необроблені джерела цукру та корисних жирів.

Козеріг - запечені боби

Козероги надійні, витривалі та рішучі. Шарбоньєр заявила, що почуватися енергійними їм допоможуть багаті на клітковину продукти - бобові, огірки, ожина, малина, полуниця і лляне насіння. Традиційні західні страви або класична домашня кухня - їхній вибір.

Водолій - суп із батату

Народжені під знаком Водолій незалежні, оригінальні та відкриті. Вони почуваються найкраще з легкозасвоюваною їжею з експериментальними і незвичайними інгредієнтами. За словами астрологині, ідеальним варіантом для водоліїв буде вегетаріанська дієта з простими вуглеводами, тушкованими овочами і супами.

Риби - суші

Риби інтуїтивні та емпатичні. Як зазначила Шарбоньєр, чудовим варіантом для них будуть середземноморська дієта або японська кухня. Оливкова олія, овочі, салати і морепродукти посприяють їхньому здоров'ю, додала астрологиня.

Вас також можуть зацікавити новини: