Відьма-некромант Марія Тиха / скріншот

Чорна відьма-некромант Марія Тиха зробила розклад по картах таро на ситуацію в Україні і в Росії на найближчий час. Так, експерт-езоретик побачила, що в Москві і Московській області в квітні може бути "гаряче". 

Там фіксуватимуть "прильоти" дронів і вибухи на військових об'єктах. Подробицями Тиха поділилася в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз".

"Так, там якісь дрони повинні літати. Випадає лелека і собака - це те, що нам дали партнери. Роздоріжжя також випадає. Це означає, що під загрозою саме область. Кілька "прильотів" будуть показовими. А взагалі будуть по військових складах бити. Також падає карта серця - це емоції. Карта означає, що українці дуже сильно хочуть росіян налякати, щоб вони знали як це", - розповіла відьма. 

Відео дня

Марія Тиха зазначила, що керівництво країни-агресора після квітневих подій може намагатися приймати якісь рішення, буде ще інтенсивніше стягувати техніку і намагатися захистити свій повітряний простір. 

"У Кремлі будуть намагатися прийняти якісь важливі рішення, щоб щось змінити. Вони знову будуть махати зброєю перед нами. Якісь закони можуть бути прийняті... Вони будуть зміцнювати ППО. У Москву і область будуть стягувати все, що тільки можна", - резюмувала відьма-некромант.

Нагадаємо, названо знаки Зодіаку, яких чекають конфлікти.

Вас також можуть зацікавити новини: