Ця осінь принесе кожному знаку Зодіаку зміни / фото ua.depositphotos.com

Незалежно від того, переживаєте ви кінець літа чи вже почали діставати кардигани з шафи, осінь уже офіційно настала і принесла із собою зміни для кожного знака Зодіаку.

довідка
Що варто пам'ятати про цей матеріал

Астрологія, тарологія, нумерологія, хіромантія, екстрасенсорика та інші подібні практики не є науковими дисциплінами. Вони ґрунтуються на давніх традиціях, віруваннях та інтерпретаціях, які не підтверджені науковими дослідженнями і не мають об'єктивних доказів своєї ефективності. Ці методи не є визнаними в академічних наукових колах, а матеріали на ці теми нерідко мають розважальний характер - їх не варто розглядати як надійний інструмент для ухвалення рішень або складання планів. Під час вирішення питань, пов'язаних із психологією або здоров'ям, завжди варто звертатися до наукових фахівців.

Відео дня

Видання Apartment therapy з'ясувало в астрологів, що не можна робити кожному знаку Зодіаку цієї осені.

Овен - приносити роботу додому

Овни цієї осені відчують тиск, тому що Плутон, планета загальних ресурсів і трансформації, перебуватиме в їхньому професійному й громадському секторі. Цей знак Зодіаку відчує, як робота тисне з усіх боків. Хоч і буде спокуса, але все ж потрібно постаратися не працювати понаднормово і не вирішувати робочі питання поза офісом. Якщо були думки про зміну професії, то зараз саме час, але не забувайте відпочивати.

Телець - миритися з дружньою драмою

Тельці, можливо, помічали, що образи і випади надходять від людей, від яких вони найменше цього очікували. Ви можете звернути увагу на те, що деякі жарти друзів насправді не є жартами. Вам належить вирішити, чи зачіпають ці друзі ваші почуття ненавмисно, чи це замасковані ненависники.

Близнюки - нехтувати турботою про себе

Юпітер, планета достатку й удачі, вступає в період ретроградності, і це ставить потреби й бажання Близнюків на чільне місце. Якщо ви не приділяли належної уваги догляду за собою, то зараз саме час замислитися про те, чого саме вам не вистачає. Періоди ретроградності чудово підходять для роздумів. У цьому сезоні знайдіть час, щоб подумати про все, що ви придбали цього року - знання, нові друзі або новий світогляд.

Рак - ігнорувати своє психічне здоров'я

Ретроградний Юпітер націлився на підсвідомість Раків, тому стає важче від нього відмахнутися - особливо коли життєві негаразди здаються надто тяжкими, щоб вирішувати їх самотужки. Якщо ви подумували про те, щоб знайти психотерапевта, то зараз саме час зайнятися цим питанням. Постановка великих цілей допоможе вам впоратися з усім, що підкине цей сезон.

Лев - дотримуватися старих звичок

Для Левів нинішня осінь стане періодом пробудження. Планета дисципліни, Сатурн, рухається у вашу сферу трансформацій, тому вам буде складніше дотримуватися старого мислення. Зараз чудовий час, щоб відмовитися від шкідливих звичок і замінити їх більш здоровими. Якщо ви не зможете зробити це наодинці, то на допомогу прийде друг або член сім'ї.

Діва - відмовлятися від великої мети в кар'єрі

Можливо, кар'єра Дів зайшла в глухий кут, або вам здається, що ви не отримуєте заслуженого визнання за свою роботу. Ретроградний Юпітер спонукає Дів задуматися про свою професійну мету. Можливо, настав час попросити про підвищення або надбавку до зарплати, або зробити новий крутий поворот у кар'єрі.

Терези - халатно ставитися до здоров'я

Терезам не варто відмовлятися від запрошень на нову роботу або додаткових обов'язків на старій, якщо це дасть змогу налагодити здоровий режим. Сатурн змусить вас переосмислити свої щоденні ритуали. Замість того щоб планувати турботу про себе відповідно до розпорядку дня, спробуйте планувати свій день відповідно до турботи про себе.

Скорпіон - бути легковажними з грошима

У цьому сезоні гроші займають усі думки Скорпіонів. З початку вересня Плутон ретроградує у вашу сферу ресурсів і особистих трансформацій. Цей інтроспективний період робить осінь сприятливим часом для роздумів про фінансовий стан, зокрема, можна скоригувати бюджет. Старі звички, пов'язані з витратами, буде складно відкинути під час зворотного руху Плутона, тому, якщо ви не готові відмовитися від підписки на потокові сервіси, то можете спробувати відмовитися від витрат в інших сферах життя, щоб створити подушку безпеки на випадок непередбачених витрат.

Стрілець - триматися за сентиментальні спогади

Цієї осені планета жорсткого кохання Сатурн стає директною з 12 листопада і відвідує сектор дому та сім'ї Стрільців. Це означає, що важкі уроки, які ви засвоїли цього літа, повторяться з удесятеренною силою, і тепер настав час відпустити тягар і гіркоту, щоб рухатися далі. Можливо, настав час поритися в скриньці пам'яті й позбутися деяких сентиментальних спогадів. Також ця осінь може стати хорошим часом, щоб зарити сокиру війни.

Козеріг - чинити опір особистісному зростанню

Козероги цієї осені переростуть себе. Ретроградний Плутон спрямує вашу увагу на розширення розуму і самовідчуття. Вам слід уникати старих уявлень про світ і про те, як ви в нього вписуєтеся, чи то кар'єра, чи то, як ви поводилися стосовно друзів, чи навіть те, як ви піклуєтеся про себе. Цей транзит ускладнить звичні дії, але вам доведеться прийняти зміни.

Водолій - нехтувати особистим життям

Настав час долучитися до гедоністичних задоволень. Оскільки Юпітер ретроградний у вашій сфері мистецтва і задоволень, то це може бути хорошим часом, щоб прийняти свого внутрішнього художника. Перегляд старого проєкту - чудовий спосіб прийняти зворотний рух Юпітера. Крім того, можливо, ви захочете приділити увагу знайомствам.

Риби - нехтувати часом наодинці з собою

Цієї осені можуть відбутися серйозні зміни в дружніх стосунках Риб. Ретроградний Плутон опиниться у сфері дружби і спілкування, тому варто бути готовим до різких змін. З іншого боку, Риби можуть побачити кінець дружби в несподіваній формі. Хай там як, але необхідно спиратися на себе - це урок самозаспокоєння.

Вас також можуть зацікавити новини: