
Яєчня - це смачна страва, яку зазвичай потрібно смажити на пательні з олією. Це не тільки шкідливо для організму, а й принесе багато зайвих калорій.
Є спосіб отримувати ідеальну яєчню щоразу і навіть не доведеться потім мити сковороду. Цей метод займе лічені хвилини.
Як посмажити яєчню в мікрохвильовці
Кулінарний блог One Sweet Appetite стверджує, що яєчня в мікрохвильовці здатна дійсно змінити життя на краще.
"Ви думаєте, я жартую, але це не так! Усього за одну хвилину вона стала улюбленим сніданком мого сина, який він може приготувати в одну мить, без жартів. У нас вдома ми готуємо яйця в мікрохвильовці вже багато років. Насправді, це один із наших улюблених методів. Він практично не завдає клопоту, абсолютно надійний і щоразу дає стабільні результати. Додатково до всього, безладу практично немає", - підкреслює блогер.
Тепер розглянемо, як зробити яєчню в мікрохвильовці. Щоб її приготувати візьміть глибоку тарілку. Розпиліть трохи олії на поверхню або злегка змастіть.
Потім розбийте в цю тарілку яйце, візьміть ніж і акуратно проколіть жовток. Дійте обережно - він не повинен розтектися, але цей захід запобіжить його вибуху в мікрохвильовці в процесі приготування.
Поставте тарілку в мікрохвильовку на високу потужність на 30 секунд. Зачекайте ще одну хвилину і перевірте яйце. Якщо хочете більш просмажене, готуйте ще 10 секунд. Таке яйце особливо смачно подавати на шматочку підсмаженого тосту.