Дізнайтеся, що додати у зливний бачок для унітазу / колаж УНІАН, фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Щоб підтримувати свіжість і чистоту в туалеті, можна використовувати різні засоби, які додаються до бачка унітазу.

Читайте далі та дізнавайтеся, що додати в зливний бачок для унітазу і вирішити проблему з неприємними запахами в туалеті.

Освіжувач для унітазу в бачок своїми руками - популярні лайфхаки

Існує кілька перевірених методів зробити повітря у вбиральні приємнішим без купівлі дорогих хімічних засобів.

Відео дня

Звісно, може здатися, що найпростіше покласти спеціальні таблетки в бачок унітазу. Вони справді усувають неприємні запахи та зберігають свіжість із кожним змивом. Але крім цього варіанту, є не менш ефективні домашні способи. Серед них:

  • Зубна паста в бачок унітазу. Одним із найпопулярніших лайфхаків є використання зубної пасти. Вона допомагає усунути неприємні запахи та освіжає воду, завдяки чому при кожному змиві вода приємно пахне. Усе, що вам потрібно, - проткнути кілька разів тюбик із пастою і покласти його на дно бачка. Цей метод - один із варіантів, як зробити приємний запах в унітазі без необхідності купівлі додаткових засобів.
  • Шматок мила. Крім зубної пасти, можна спробувати використати з такою ж метою мило. Але це не найкращий засіб у бачок унітазу, оскільки мило може повільно розчинятися і забруднювати механізм.
  • Освіжувач у бачок унітазу своїми руками. Такі освіжувачі роблять на основі ефірних олій, соди і перекису водню. Вони не тільки справляються з неприємними запахами, а й сприяють очищенню бачка. Змішайте 3 ст. л. перекису, 7 крапель ефірної олії, 3 ст. л. лимонного соку, 100 г соди і 50 г сухої білизни. Отриманий розчин додавайте у воду в бачку.

Тепер ви знаєте, для чого кладуть зубну пасту в бачок унітазу або шматок мила.

Спробувавши кілька методів, ви зможете вибрати найкращий засіб, який відповідатиме потребам і вподобанням.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як почистити лійку душа швидко і легко.

Вас також можуть зацікавити новини: