У Києві зловмисник підірвав гранату / фото kyiv.npu.gov.ua

У ніч на суботу, 29 червня, пролунав вибух в Києві - пошкоджено 11 машин, минулося без постраждалих.

Вибух в Києві трапився близько 1 години ночі в Деснянському районі на території одного з житлових кварталів, повідомило Головне управління Національної поліції в місті Києві. На місці події правоохоронці з'ясували, що було підірвано ручну гранату. Підозрюваного у підриві гранати вже затримали, ним виявився киянин, 1973 року народження.

"…Під час обшуку його квартири поліцейські вилучили п’ять гранат та близько 40 набоїв різного калібру, походження зброї встановлюється", - додали у поліції. Розпочато провадження за ч. 4. ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство, вчинене з застосуванням зброї). Зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Відео дня

Важливі новини України - сьогодні це варто прочитати

29 червня вранці стало відомо, що у Шосткинському районі Сумської області російські окупанти завдали удару по машині поліцейських FPV-безпілотником. Під час атаки правоохоронці виконували службові обов’язки.

У поліції поділилися, що машина ліцейських повністю знищена. Унаслідок ворожого удару постраждав місцевий мешканець, який проходив неподалік. Постраждалого терміново госпіталізували.

Вас також можуть зацікавити новини: