Через таку подію було відкрито два кримінальні провадження / колаж УНІАН, скриншоти з відео

У Закарпатській області правоохоронці зафіксували другий за чотири дні напад жінок на автомобіль військових. Наразі поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан в коментарі "Укрінформу"

"Поліція зафіксувала факт нападу жінок на автомобіль військових при в'їзді в село на Берегівщині. На місце виїжджала група поліцейських, за даним фактом відкрили два кримінальні провадження", - зазначила вона.

За її словами, перше провадження стосується ст. 296 ККУ (хуліганство), друге - за ст. 114-1 (перешкоджання законній діяльності ЗСУ).

Нині правоохоронці встановили особи всіх людей, які були причетні до інциденту, триває досудове розслідування. 

Водночас журналіст Віталій Глагола повідомив, що жінки були невдоволені роботою ТЦК та СП, тому перекрили дорогу, напали на одного зі співробітників військкомату та намагалися перекинути їхній автомобіль.

Інші інциденти на Закарпатті 

Як писав УНІАН, у селищі Крива, що в Закарпатській області, жінки не давали проїхати автомобілю Державної прикордонної служби. Відповідне відео з'явилося у соцмережах. За словами речниці ГУ Нацполіції у Закарпатській області Ганни Дан, на місце конфілкту між місцевими жителями та прикордонниками виїжджали правоохоронці. 

Також повідомлялось, що на Закарпатті чоловік помер не від побиття працівниками ТЦК, а від інфаркту. У військкоматі розповіли, що 28 серпня військовозобов'язаний під час розпиття алкогольних напоїв зі своєю співмешканкою побив її, після чого жінка звернулися до поліції. 

Як виявилось, чоловік підлягає військовому призову, тому його направили до навчального центру, однак 1 вересня дорогою до нього мобілізований поскаржився на погіршення самопочуття. Йому викликали "швидку" та доставили до лікарні, де 4 вересня він помер.

Вас також можуть зацікавити новини: