В Одесі на пенсіонерку та її собаку напали малолітні, повідомила очевидиця / фото ua.depositphotos.com

У центрі Одеси квадробери до крові покусали пенсіонерку та її собаку.

Місцеві Telegram-канали тиражують відео з коментарями жінки, яка стверджує, що стала очевидицею моторошної події. Жінка розповіла, що вранці проходила через Старосінну площу, що розташована навпроти залізничного вокзалу, де побачила, як двоє невідомих у капюшонах, у масках тварин, із прикріпленими ззаду хвостами напали на літню жінку.

Постраждала пенсіонерка в цей час вигулювала маленьку собаку. Очевидиця припускає, що нападники - неповнолітні, їм, імовірно, по 12-14 років. Вона описала, як вони, імітуючи рухи звірів і пересуваючись навкарачки, почали кусати потерпілу:

Відео дня

"Раніше я думала, що квадробери - наївна дитяча гра, побігають діти з хвостами, з вухами і все... Але те, що побачила, - не можу передати".

За словами очевидиці, вона одразу не зрозуміла, що відбувається. "Два пацани чи дівки в капюшонах, із "вухами", у масках", із хвостами напали рано вранці на стареньку бабусю. Вона вигулювала собачку маленьку, лису таку (ймовірно, декоративної породи, - УНІАН). Напали на цю бабусю, почали за ноги хапати, вона ледь інфаркт не отримала", - сказала вона.

Жінка додала, що, коли домашня собачка почала гавкати, квадробери напали і на неї - покусали тварину до крові. "Я чула, як вона (собака, - УНІАН) верещить, вони її кусали...", - акцентує жінка.

Вона зазначає, що почала голосно кричати, щоб злякати квадроберів, які продовжували знущатися з старенької та тварини. Водночас на заклики про допомогу відреагував чоловік без певного місця проживання, який спав на вулиці і прокинувся через гучні крики. Він почав кидати пляшки в квадроберів, і ті втекли, продовжуючи наслідувати диких звірів.

"Погнали точно, як якісь звірюги, в бік вулиці Водопровідної, так швидко... Собака скиглить, бабка плаче... Там кров... Це просто жах", - підкреслила одеситка.

Вона стверджує, що віддала постраждалій свій рушник, але не встигла зафіксувати те, що відбувається, на відео. Чи звернулася пенсіонерка в поліцію, поки невідомо.

Цікаві новини - що вже повідомлялося про квадробери

Як повідомляв УНІАН, квадробери - молодіжна субкультура, яка родом з Японії, представники якої з певною часткою серйозності асоціюють себе з тваринами. Для квадроберів типово проявляти це, пересуваючись навкарачки або одягаючись у відповідні костюми, найчастіше - звірині маски та накладні хвости. Субкультура популярна серед дітей і підлітків, але нею також часто захоплюються дорослі молоді люди.

На думку психологів, зазвичай це захоплення не становить небезпеки для психічного здоров'я дитини чи підлітка. У нормальних умовах квадробінг - просто весела рольова гра, хоч і дещо своєрідна. Водночас існують і потенційні психологічні ризики - відхід від реальності, труднощі із самоідентифікацією тощо.

Вас також можуть зацікавити новини: