У Києві затримали фанатку російських окупантів / колаж УНІАН зі скріншоту й фото зі сторінки поліції Києва з Facebook

Росія вдарила по Києву ракетами у понеділок, 7 жовтня, і під час повітряного удару жінка на столичному вокзалі вихваляла російських загарбників.

Зловмисницю затримали правоохоронці, повідомила поліція Києва. "Під час моніторингу соцмереж поліцією було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу "Повітряна тривога" та вихваляла російського агресора", - зазначили правоохоронці.

Особу зловмисниці поліцейські оперативно встановили разом зі співробітниками Служби безпеки України. Жінку затримали неподалік вокзалу в одному із закладів харчування. Зловмисницею виявилася уродженка Донецької області, 2001 року народження, яка останнім часом жила в Києві. Правоохоронці спілкувалися з жінкою та вирішували, як кваліфікувати її дії.

На відео, записаному з київського вокзалу, дівчина говорить:

"...тут, короче россияне дают отпор украинцам - еб*шат сильно. И все, смотрите, как крысы побежали (и навела камеру, на людей, которые спускались в подземный переход, - Ред.)".

Джерела УНІАН в правоохоронних органах повідомили, що затримана внутрішньо переміщена особа Аліна Зухрабівна Волошина, яка народилася 3 вересня 2001 року у місті Макіївка Донецької області, яке з 2014 року контролюють підконтрольні Росії бойовики так званої "ДНР". Журналісти також дізналися, що дівчина живе у місті Білгород-Дністровський Одеської області.

Важливі новини України - що повідомлялося сьогодні

Вранці 7 жовтня російські окупанти вдарили по Києву ракетами "Кинджал", у столиці лунали потужні вибухи. По ракетах відпрацювали засоби протиповітряної оборони. Уламки ракет впали у трьох районах міста - Соломʼянському, Голосіївському та Шевченківському. Минулося без серйозних руйнувань, жертв чи постраждалих.

Варто зазначити, що сьогодні російський диктатор Володимир Путін святкує день народження - йому 72 роки.  Експерти не раз звертали увагу на те, що росіяни здійснюють удари в якісь "сакральні дати".

Вас також можуть зацікавити новини: