У столиці України чоловік вчинив хуліганство у приймальні Мінсоцполітики / фото ua.depositphotos.com

Жителю Волинської області доведеться відповісти за дебош в приймальні Міністерства соціальної політики України у Києві.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. Зазначається, що 32-річний чоловік затіяв розгром приймальні, бо образився на те, що йому не допомогли знайти наречену для укладення шлюбу.

"Наприкінці вересня цього року чоловік зайшов до приймальні громадян міністерства та зненацька почав стільцем бити вікна та перекидати офісні меблі і техніку, супроводжуючи ці дії брутальною лайкою. Перелякані працівники та відвідувачі ледве встигли вибігти на вулицю та викликали поліцію", - зазначають в прокуратурі.

Відео дня

Під час слідства з’ясувалось, що чоловік в Києві проїздом. У відомстві додаали, що він не перебуває на спеціальних обліках психіатра та нарколога, військову службу не проходив, офіційно не працевлаштований:

"Свою агресію він пояснив життєвими негараздами, мовляв, тривалий час не міг познайомитись із порядною жінкою та створити сім'ю, а, на його думку, державні установи не бажали допомогти йому у цьому питанні".

Тепер обвинувальний акт щодо чоловіка за скоєння хуліганства спрямовано до суду. За хуліганство йому загрожує покарання у вигляді штрафу від 17 тис. грн до 34 тис. грн або пробаційний нагляд до 3 років, або обмеження волі на той самий строк.

Цікаві новини України - що вже повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, в Івано-Франківську було відкрито кримінальне провадження за фактом нападу молодиків на літніх. Вони били їх ногами, пирскали газовим балончиком в обличчя та знімали весь процес на відео, щоб потім опублікувати у закритих групах в соцмережах.

Пресслужба обласного управління поліції повідомила, що виявили правоохоронці це відео під час моніторингу соціальних мереж. Зазначалося, що до самих поліцейських за цими фактами ніхто не звертався, заяв від потерпілих не було.

Вас також можуть зацікавити новини: