Чиновник помер у "швидкій" / фото: УНІАН

Сьогодні у Кривому Розі на Дніпропетровщині під час сесії міської ради раптово помер керівник департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин міськвиконкому Олександр Бризецький.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Криворізької міськради.

«Бризецький виступив на сесії зі своїх питань. Після цього він відчув себе зле і вийшов із зали. Була викликана «швидка допомога», лікарі здійснювали реанімаційні заходи, але по дорозі до лікарні він помер у кареті «швидкої», - зазначили у прес-службі.

Відео дня

Бризецькому було 64 роки. Свого часу він закінчив Криворізький гірничорудний інститут. З 1999 по 2003 роки працював заступником міського голови Кривого Рогу з питань діяльності виконавчих органів ради. З 2010 року і до останнього дня очолював управління земельних ресурсів; зараз – департамент регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому.

«Він був прямою та відкритою людиною, повністю віддавав себе роботі на благо рідного міста і це для Кривого Рогу по - справжньому тяжка втрата», - зазначив міський голова Кривого Рогу Юрій Вілкул, висловивши співчуття рідним, колегам та друзям Бризецького.