Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу та врізався в авто з молодими людьми / фото Нацполіції

На Вінниччині внаслідок ДТП за участі вантажівки та мікроавтобуса загинули шестеро людей, з яких двоє неповнолітніх. 

Як повідомляє поліція Вінницької області, аварія сталася 16 жовтня близько 17:20 неподалік с. Писарівка Вінницького району на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине. 

Зазначається, що 36-річний водій автомобіля DAF, житель Гайсинського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у мікроавтобус RENAULT TRAFIK під керуваням 48-річного вінничанина, який рухався у зустрічному напрямку.

Відео дня

"Внаслідок ДТП водій мікроавтобуса та п’ятеро його пасажирів – жителі Вінницького району 16, 17, 19, 23 років та 21-річний житель Жмеринського району загинули на місці події", - йдеться у повідомленні.

Водія вантажівки затримано / фото Нацполіції

Водій вантажівки з отриманими травмами госпіталізований. Він затриманий. 

Автомобілі поміщено на арештмайданчик. У водія DAF здійснено забір крові для проведення токсикологічної експертизи.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

У поліції додали, що слідчими призначено ряд експертиз, за результатами яких будуть встановлені остаточні обставини та причини автопригоди.

Інші смертельні ДТП в Україні

У Чернігівській області сталася смертельна ДТП, що забрала життя чотирьох людей. Серед загиблих – двоє дітей. 

Внаслідок зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ" з вантажівкою "КамАЗ" загинув 29-річний водій, його 29-річна дружина та двоє дітей, 2016 та 2024 р. н.

Вас також можуть зацікавити новини: