На Львівщині сталася масштабна ДТП / фото Патрульна поліція Львівської області

Сьогодні вранці у Львівській області сталася масштабна ДТП за участю автобуса "Варшава – Одеса", відомо про трьох загиблих та понад 30 травмованих.

Оновлено 8.40. За повідомленням голови Львівської ОВА, загинули троє людей. Ще 35 мають травми різної важкості. Серед постраждалих є шестеро дітей. 

Як повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, ДТП сталася на обʼїзній Львова, в районі села Чишки, на автодорозі М-06 Київ - Чоп за участю автобуса міжнародних перевезень "Варшава – Одеса", вантажного автомобіля "Нова Пошта" та кількох легкових транспортних засобів.

Відео дня

"Станом на 07:00 відомо про 1 загиблу людину та 27 травмованих (травми різного ступеня важкості)", - повідомив він.

Згодом він додав, що вже відомо про двох загиблих. а пізніше - повідомив, що вже троє загиблих у ДТП.

фото Патрульна поліція Львівської області

ДТП з українцями

10 жовтня у Польщі сталася смертельна ДТП за участю мікроавтобуса з українцями. Аварія трапилася біля польсько-українського прикордонного пункту пропуску в Медиці. У мікроавтобус, в якому перебували семеро українців, врізалась вантажівка. Внаслідок ДТП загинули двоє осіб - чоловік і жінка віком 45 і 60 років.

Раніше на території Румунії в ДТП потрапив автобус, в якому перебувало 50 громадян України. 9 пасажирів отримали незначні травми. 

Вас також можуть зацікавити новини: