На Чернігівщині в ДТП загинули четверо людей / фото ДСНС

У Чернігівській області сталася смертельна ДТП, що забрала життя чотирьох осіб. Серед загиблих – двоє маленьких дітей.

Про аварію розповіли у пресслужбі ДСНС Чернігівщини. Зазначається, що повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду біля с. Шевченкове Комарівської територіальної громади Ніжинського району надійшло до Служби порятунку "101" 16 жовтня о 19:10. 

"За попередньою інформацією сталося зіткнення легкового автомобіля "ВАЗ" з вантажівкою "КамАЗ". Для надання допомоги на місце події було направлено черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Борзна", – йдеться у заяві.

Відео дня

Внаслідок аварії загинув 29-річний водій, його 29-річна дружина та двоє дітей 2016 та 2024 р. н. Рятувальники за допомогою спецобладнання провели деблокування тіл загиблих. 

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовують правоохоронні органи.

фото ДСНС

Смертельні ДТП в Україні

7 жовтня у ДТП на Закарпатті загинув народний артист України Богдан Сташків. Як розповіли в поліції, аварія сталася в Мукачівському районі неподалік Нижніх Воріт. Тоді загинула ще одна людина, а дружину Сташківа госпіталізували. 

29 вересня на Волині загинув військовий, капітан, повний кавалер ордена "За мужність" Павло Чайка, який захищав Донецький аеропорт. Трагедія сталася біля села Хорохорин Луцького району. 

Вас також можуть зацікавити новини: