Поліцейські хотіли вручити чоловіку повідомлення про виклик до слідчого / фото facebook.com/lutskpolice

У м. Біла Церква (Київська область) місцевий житель побив двох дільничних поліції, які прийшли вручити йому повідомлення про виклик до слідчого.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції України.

Інцидент стався біля однієї з квартир, коли її мешканка почала кричати та ображати поліцейських лайкою, коли ті прийшли вручити її сину повідомлення про виклик до слідчого.

Відео дня

«Двоє дільничних офіцерів поліції прийшли за місцем проживання до одного з місцевих жителів, щоб вручити повідомлення про виклик до слідчого. 33-річний чоловік підозрюється у скоєнні крадіжки продуктів харчування в одному із супермаркетів міста. Двері квартири поліцейським відкрила жінка, яка представилась його матір’ю», - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Харкові військові курсанти побили і пограбували іноземця

За даними поліції, чоловік зненацька схопив дерев’яну палицю і накинувся на правоохоронців.

«Нападник щосили завдавав ударів по голові та тулубу поліцейським. Після чого він з матір’ю закрився у квартирі. Затримав зловмисника на місці злочину наряд поліції, який одразу прибув на виклик. Також було викликано карету швидкої медичної допомоги», - зазначили у прес-службі.

Також повідомляється, що один з працівників поліції з травмою голови госпіталізований, іншому надана медична допомога. За вчинене нападнику загрожує позбавлення волі строком до п'яти років.

«Зловмисника затримано на місці злочину у порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує позбавлення волі до п’яти років. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.345 (погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання нападнику запобіжного заходу», - додали в поліції.

Як повідомляв УНІАН, 5 лютого на станції метро "Арсенальна" двоє молодиків побили поліцейського.