Люди на дієті дали ефективні поради щодо швидкого схуднення / фото pixabay.com

Безпечна і здорова втрата ваги становить від 200 г до 1 кг на тиждень і від 3,5-4,5 кг на місяць.

Про це повідомили Теммі та Люсі Лакатос Шеймс із The Nutrition Twins, пише Eatthis.

Їжте свіжі овочі

Відео дня

Користувачка TikTok Kick Weight With Keisha заявила про важливість вживання великої кількості білка та овочів під час кожного прийому їжі. У своєму відео Кейша розповіла, що за шість місяців вона скинула майже 41 кг.

"Секрет у тому, щоб їсти овочі перед основним прийомом їжі; це вгамує відчуття голоду і залишить менше місця для важчих продуктів, які можуть сприяти збільшенню ваги, водночас даючи вам змогу отримати багато клітковини, поживних речовин, антиоксидантів. Вживання овочів на початку їжі також може допомогти стабілізувати рівень цукру в крові, допомагаючи запобігти енергетичним збоям, які викликають бажання їсти солодке і провокують переїдання, оскільки організм шукає найшвидший сплеск енергії", - пояснили в The Nutrition Twins.

Не забувайте про корисні жири

Корисні жири є чудовим доповненням до раціону. Тут важливо не забувати про авокадо. Дослідження показують, що авокадо може зменшити відчуття голоду.

Встановіть дефіцит калорій

Інша TikToker на ім'я Кейтлін зазначила, що дотримання дефіциту калорій - обов'язкова умова зусиль зі зниження ваги.

Згідно з дослідженнями, низькокалорійна дієта означає споживання від 1000 до 1500 калорій на день. Дефіцит калорій у розмірі від 500 до 700 калорій на день успішно використовується в програмах зі зниження ваги. Встановлення дефіциту калорій є ключем до довгострокового прогресу.

Не позбавляйте себе "смачних" поблажок

TikToker Хлоя Денні розповіла, що схудла на два розміри, продовжуючи насолоджуватися шоколадом та іншою "нездоровою їжею". У своєму відео вона написала: "Ніколи не позбавляйте себе смачної їжі". Вона пояснила, що це потрібно для того, щоб в один момент не зірватися і не переїсти солодкого.

Замість того, щоб повністю відмовлятися від деяких улюблених ласощів, The Nutrition Twins рекомендує щодня вживати невелику кількість, щоб задовольнити тягу.

Введіть повільне і рівномірне кардіо

Додайте трохи кардіо у розпорядок дня. Денні ходила на пробіжку двічі на тиждень у рамках свого шляху до зниження ваги. І найприємніше те, що не потрібно напружуватися.

"У кардіогонці перемагає той, хто трохи повільніший і стійкіший", - прокоментували в The Nutrition Twins. Вони пояснили, що в деякі дні краще робити тривалі й повільні кардіо-тренування.

Інші новини про дієти

Науковці та лікарі кажуть, що найкращою для схуднення та підтримання нормальної ваги є середзерноморська дієта. Вона включає в раціон фрукти, овочі, рибу та оливкову олію.

Вас також можуть зацікавити новини: