Sony віддає God of War з 40% знижкою / Фото - Sony

Просто зараз у Playstation Store проходить великий розпродаж. Ми зібрали найцікавіші пропозиції та раді запропонувати їх вам.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy - гра у всесвіті Wizarding World, у якому відбувалися дії Гаррі Поттера. Проєкт пропонує відвідати Гоґвортс за 100 років до того, як там з'явиться хлопчик, який вижив.

У проєкті реалізовано докладний редактор зовнішності, який дасть змогу створити зовнішність персонажа своєї мрії, ну або перенести себе до школи чарівництва і магії.

Відео дня

Геймплей являє собою дослідження мальовничого відкритого світу з безліччю сюжетних завдань і додаткових активностей. На релізі опенворлд Hogwarts Legacy порівнювали з Legend of Zelda: Breathe of the Wild.

У бойовій системі реалізували найкращі ідеї, які з'являються при словах "світ чаклунства і магії": гра пропонує велику кількість бойових заклинань, а також магії, за допомогою якої можна уникнути бою, наприклад, з її допомогою можна стати невидимим для ворогів.

Deluxe-видання Hogwarts Legacy у Playstation Store зараз можна купити з 70% знижкою за 689 гривень.

Спадщина Гоґвортсу / Фото - Warner Bros.

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök - сиквел гучного перезапуску God of War 2018 року, який свого часу отримав титул гри року, обійшовши в голосуванні Red Dead Redemption 2.

Сюжет гри продовжує пригоди бога війни Кратоса і його сина Атрея Дев'ятьма Світами Скандинавської міфології. Події гри поклали початок Рагнареку, кінця світу у Скандинавів, при якому більшість богів повинні буду загинути.

Ігровий процес мало чим відрізняється від першої частини: Кратос з Атреєм блукають напіввідкритими локаціями, розв'язують нескладні головоломки і б'ються з ворогами. Бойова система трохи відійшла від слешерної складової найперших частин God of War, але все ж таки зберегла свою комплексність із безліччю видів зброї та комбо-ударів, а також видовищність.

Купити God of War Ragnarök можна з 43% знижкою за 1139 гривень.

God of War / Фото: Sony

Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance - масштабна RPG у реалістичному сеттингу від геймдизайнера Mafia Даніеля Ваври.

Головний герой гри - Індржих, селянин із села Скаліца, що знаходиться десь у Богемії в 15 столітті. Хлопець веде спокійне і розмірене життя: допомагає батькові в кузні, гуляє з друзями, зустрічається з дівчиною. Але все змінюється, коли незаконний правитель Чехії Сигізмунд віддає наказ спалити Скаліцу, щоб захопити місцевого пана. З цього моменту життя Індржиха змінюється назавжди, він прагне приєднається до панського війська і помститися Сигізмунду.

Коли Даніель Вавра хоче зробити щось реалістичним, він заходить для цього настільки далеко, як не робить ніхто. Герою потрібно їсти, спати, якщо Індржих невдало спуститься зі схилу, він підкрутить ногу і кульгатиме, якщо герой давно відвідував купальні, від нього буде сильно пахнути і стелсу не вийде. Те саме буде якщо одягнути Індро у важкі лати, вороги почують його за кілометр. І так працюють усі механіки, якщо ви колись замислювалися про логіку в іграх, і доходили висновку, що в житті це так не працює, що не може персонаж не пити впродовж усієї гри, наприклад, то в Kingdom Come: Deliverance врахували майже всі аспекти побутового життя людини часів 15 століття.

Для реалізації унікальної дуельної бойової системи в грі запрошували професійних фехтувальників. Індро може наносити удари по ворогу з шести позицій, а також використовувати комбінації для виконання прийомів і випадів. Також у грі представлена велика кількість видів зброї: від усіляких мечів до булав і сокир.

Sony віддає Kingdom Come: Deliverance з 90% знижкою всього за 94 гривні. Також нагадаємо, що у гри готується сиквел, реліз якого заплановано на лютий 2025 року.

Kingdom Come: Deliverance / Фото - Steam

Варто зазначити, що це далеко не всі цікаві ігри, які зараз можна урвати в Playstation Store за хорошою знижкою. Також можна купити Ultimate видання Red Dead Redemption 2 за 869 гривень, Alan Wake 2 за 974 гривні та A Way Out від творця It Takes Two за 209 гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: