Власники Rocket League в Steam продовжать отримувати оновлення / фото store.playstation.com

Rocket League перейде на умовно-безкоштовну модель розповсюдження з 23 вересня. Гра стане повністю безкоштовною на ПК, PlayStation 4, Xbox One та Nintendo Switch.

Про це розробники аркадного футболу на машинах повідомили на офіційному сайті гри.

"Щоб відсвяткувати запуск безкоштовної версії, ми влаштуємо внутрішньоігровий івент під назвою Llama-Rama. Всі подробиці про цю подію розповімо наступного тижня", – заявили у студії Psyonix.

Трейлер безкоштовної версії Rocket League

Безкоштовна версія Rocket League вийде в магазині цифрової дистрибуції Epic Games Store. Всі, хто завантажить гру тут з 23 вересня по 23 жовтня, отримають купон на $10, який можна буде застосувати як знижку при покупці інших ігор.

При цьому Rocket League приберуть зі Steam. Однак гра залишиться доступною всім, хто раніше придбав її в цьому цифровому магазині. Також користувачі Steam продовжать отримувати оновлення для аркадного футболу.

На PlayStation 4 та Nintendo Switch для доступу в багатокористувацький режим більше не знадобиться активна підписка PS Plus та Nintendo Switch Online. А ось на Xbox One все ще буде вимагатися підписка Live Gold.

Нагадаємо:

  • Аркадний футбол на машинах, Rocket League, був розроблений студією Psyonix.
  • Гра вийшла у 2015 році на ПК та PlayStation 4.
  • Через місяць після виходу гру завантажили 5 мільйонів разів.
  • У 2016 році реліз Rocket League відбувся на Xbox One, Linux та macOS.
  • У 2017-му гра вийшла на гібридну консоль Nintendo Switch.