Grand Theft Auto 6 / Фото - Rockstar Games

Take-Two Interactive, постійний видавець серії GTA, опублікувала річний звіт, у якому чітко написала, що має намір випустити Grand Theft Auto 6 восени 2025 року.

Rockstar Games продовжує інвестувати у франшизу і планує випустити Grand Theft Auto 6 восени 2025 року

Кілька тижнів тому від анонімних інсайдерів Rockstar почала надходити інформація, що Grand Theft Auto 6 перенесли на 2026 рік. Причиною тому назвали відставання від графіка розробки через дистанційний формат роботи Rockstar Games. Але, схоже, ці чутки не підтвердилися.

Відео дня

Крім того, Take-Two повідомила, що Rockstar Games має намір "найближчим часом" розкрити більше подробиць про гру.

Трейлер Grand Theft Auto 6 на YouTube за 9 місяців зібрав 210 мільйонів переглядів. Це на 100 мільйонів більше, ніж подивилися анонс GTA 5, який вийшов 12 років тому.

Що відомо про GTA 6:

  • Дії GTA 6 відбуваються в сучасності у Вайс-Сіті.
  • Головних героїв буде два: Лусія та поки що невідомий чоловік. Лусія стане першою жінкою-протагоністом у серії з часів першої частини.
  • Rockstar Games ще не показувала геймплей, але є запис ігрового процесу ранньої альфа-версії, який потрапив у мережу після великого витоку. Із запису можна припустити, що розробники виконали велику роботу, щоб зробити світ більш імерсивним: головні герої взаємодіють з оточенням і можуть заходити в більшість будівель усередині гри без підзавантажень.

Вас також можуть зацікавити новини: