Для Hogwarts Legacy вийде доповнення / Фото - Warner Bros.

Для Hogwarts Legacy готується спеціальне видання Definitive Edition, яке привнесе в гру від 10 до 15 годин нового контенту.

Такою інформацією поділився журналіст Том Хендерсон із видання Insider Gaming. За його словами, в Definitive Edition додадуть нові основні та додаткові завдання, активності та косметичні предмети.

Інформації про реліз доповнення поки немає. Журналіст припускає, що це може статися у 2025 році. Warner Bros. захоче відбити Suicide Squad: Kill the Justice League, що не надто добре продалася.

Відео дня

Вартість доповнення Хендерсон позначив у районі від 20 до 30 доларів. Контент буде продаватися окремо на додачу до вже купленої гри.

Нагадаємо, що нещодавно Том Хендерсон також повідомляв нові деталі про рімейк Splinter Cell від Ubisoft. За його словами, проєкт не закрили, як багато хто думав, а продовжують розробляти.

Трохи про Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy - пригодницька гра з відкритим світом, розроблена студією Avalanche Software і випущена Warner Bros. Games у лютому 2023 року. Дії розгортаються наприкінці 19 століття, гра дає змогу гравцям створити власного учня Гоґвортса і зануритися в життя школи чаклунства та чарівництва. Гравець може відвідувати заняття, вивчати заклинання, варити зілля і досліджувати великий магічний світ, повний таємниць і пригод.

Гра отримала схвальні відгуки критиків і гравців за гарний деталізований світ і цікаву бойову систему. До січня 2024 року Hogwarts Legacy продалася накладом понад 24 мільйони копій.

Вас також можуть зацікавити новини: