"Укрзалізниця" тимчасово скасувала курсування міжнародного потягу / фото прес-служби "Укрзалізниці"

Сьогодні, 6 жовтня, поїзд зі сполученням Кошице - Мукачево не курсуватиме. Про це повідомляє прес-служба перевізника в Telegram

"Через поломку рухомого складу словацьких залізниць, поїзд №960/961 Кошице - Мукачево - Кошице сьогодні не курсуватиме", - йдеться в повідомленні. 

Відео дня

Проте, в УЗ відмічають, що на наступні аналогічні рейси буде доступно вдвічі більше місць, аби перевезти перевезти усіх пасажирів, що мали квитки на скасований потяг. 

Зокрема, це - потяг №962 Кошице - Мукачево (з відправленням об 11:53 та прибуттям о 16:53) та потяг №963 Мукачево - Кошице (що відправляється о 18:16 та прибуває до місця призначення в 21:33).

"Укрзалізниця" - останні новини  

28 вересня стало відомо, що залізничний перевізник "Укрзалізниця" задля більшої безпеки запроваджує воєнізовану охорону на ще шести рейсах. 

З 15 жовтня "Укрзалізниця" запускає залізничне сполучення між Львовом та Варшавою. Розклад руху поїздів охоплюватиме Львів, Івано-Франківськ, Стрий, Коломию, Калуш, Моршин, Брюховичі та Жовкву. Маршрут буде організовано через станцію Рава-Руська. 

Вас також можуть зацікавити новини: