Експерти назвали ТОП-5 доступних пікапів / колаж УНІАН, скріншоти

Сьогодні ринок пропонує десятки пікапів і звузити список може бути доволі непросто. На допомогу прийшли спеціалісти GOBankingRates, які назвали п’ятірку доступних моделей, на які варто звернути увагу.

Ford Maverick

Ford Maverick пропонує різноманітні варіанти двигунів і загалом комплектацій, що забезпечує широкий вибір можливостей за доступною ціною. Авто є доволі компактним, що робить його чудовим вибором для міських подорожей. При цьому Maverick зберігає широкі можливості щодо перевезення вантажів. 

Відео дня

Toyota Tacoma

Цей автомобіль ідеально підходить для завзятих туристів, які будь-якої хвилини можуть вирушити в похід. За словами експертів, ви можете бути впевнені, що Toyota Tacoma впорається з будь-якою місцевістю і при цьому дозволить зекономити гроші. 

Chevrolet Colorado

Chevrolet Colorado забезпечує поєднання буксирувальної здатності та можливостей пересування по бездоріжжю. Автомобіль має потужний двигун, який дозволяє без проблем здійснювати буксирування причепів, човнів та кемперів. При цьому він не такий великий, як деякі інші пікапи.

Nissan Frontier

За словами експертів, цей пікап забезпечує комфорт за доступною ціною. Він ідеально підходить для тих, хто хоче отримати характеристики вантажівки без шкоди для своєї безпеки. Остання досягається, зокрема, завдяки системі автономного екстреного гальмування. 

GMC Canyon

Цей пікап називають чудовим варіантом для молодих водіїв. Автомобіль може похвалитись двигуном потужністю до 310 кінських сил, він гарно справляється з бездоріжжям. Ще однією перевагою GMC Canyon є доступна ціна.

Ринок пікапів – що відомо  

Раніше УНІАН писав, що за перше півріччя цього року український автопарк поповнили 1372 нових пікапи. Це практично втричі більше, ніж за аналогічний період 2023-го. 

Також нагадаємо, що у серпні було представлено ТОП-10 найбільш надійних пікапів у світі. Серед лідерів опинилась, зокрема, згадана вище Toyota Tacoma. 

Вас також можуть зацікавити новини: