"Нафтогаз" придбав програмне забезпечення за 2 мільйони євро / фото УНІАН

Компанія "Нафтогаз Цифрові технології", що входить в АТ "Нафтогаз", замовила у британської компанії програмне забезпечення для покращення ефективності управління персоналом на 1,97 мільйона євро.

Про це повідомляється у системі Prozorro, пишуть "Наші гроші".

Цьогоріч впроваджуватимуть програмне забезпечення у трьох напрямках: Learning для навчання персоналу, Performance для управління продуктивністю, Careers для кар’єрного планування та Recruiting для підбору персоналу.

Відео дня

Закупівлі провели за процедурою звітування про укладений договір, бо ТОВ "Нафтогаз Цифрові технології" не є замовником у розумінні закону "Про публічні закупівлі".

Право на використання для щонайменше 15 тис. користувачів діятиме до кінця 2022 року. У разі потреби ТОВ "Нафтогаз Цифрові технології" окремо замовить додаткові послуги з впровадження і налаштування в обсязі не більше 200 людино-днів.

Читайте також"Нафтогаз" став постачальником "останньої надії" на ринку газу

Розробником придбаного софту є британська компанія Cornerstone OnDemand. Штаб-квартира в Санта-Моніці, Каліфорнія.

"Нафтогаз Цифрові Технології" є дочірнім підприємством "Нафтогазу", створеним для обслуговування ІТ-потреб всієї групи компаній Нафтогазу.

При створенні у 2018 році фірма підпорядковувалась фінансовому директору "Нафтогазу" Сергію Коновцю. За даними видання "Наші гроші", зараз компанія у підпорядковані безпосередньо голови правління Нафтогазу Андрія Коболєва.

Від створення до лютого 2019 року фірмою керував ексначальник ІТ-департаменту "Нафтогазу" Анатолій Вовнюк, потім до травня 2019 року директором була Олена Чорнокальська, а нині посаду обіймає Марина Квашніна.

Як повідомляв УНІАН, група компаній "Нафтогаз" за три місяці 2020 року отримала чистий прибуток у розмірі 3,2 млрд грн, що в 5 разів менше результату за перший квартал 2019 року.