На 4 жовтня НБУ встановив офіційний курс долара до гривні на рівні 41,22 грн/дол. / фото REUTERS

Готівковий курс долара до гривні в банках України у пʼятницю, 4 жовтня, залишився на попередньому рівні – 41,55 грн за долар в середньому. Продати американську валюту в банках сьогодні можна в середньому за курсом 41,10 грн за долар.

Середній курс євро до гривні сьогодні подешевшав на 10 копійок і складає 46,00 грн за євро. Продати європейську валюту можна за курсом 45,45 грн за євро. 

У валютних обмінниках Києва долар сьогодні впав на 3 копійки і складає 41,45 грн/долар в середньому (продати долар можна за 41,39 грн).  

Відео дня

Курс готівкового євро в обмінниках знизився одразу на 20 копійок і складає 45,90 грн/євро (курс продажу – 45,75 грн/євро). 

Курс валют в Україні - останні новини

На п’ятницю, 4 жовтня, Національний банк України встановив офіційний курс долара до гривні на рівні 41,22 грн/дол. Таким чином, гривня зміцнилася на 6 копійок, порівняно з попереднім показником. 

Начальник департаменту казначейства "Глобус Банку" Тарас Лєсовий у коментарі УНІАН розповів, що протягом наступного тижня і до середини жовтня на валютному ринку малоймовірні якісь глобальні курсові зміни

Вас також можуть зацікавити новини: