Вирішити цю головоломку буде нелегко / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Дослідження показали, що люди, які досягають успіху у візуальних головоломках, як правило, набирають вищі бали і в тестах на інтелект. Якщо ви готові перевірити свої інтелектуальні здібності, то спробуйте впоратися з цією надскладною головоломкою, яка перевірить не лише ваш інтелект, а й вашу здатність швидко мислити.

У цій головоломці ваша місія - знайти смарагд, що хитро сховався серед розсипу горошин, і у вас всього 7 секунд, щоб впоратися із завданням.

Спробуйте знайти смарагд серед горошин / фото УНІАН

На перший погляд, це здається легко, проте лише ті, хто має гострі навички спостереження та швидке мислення, досягнуть успіху за такий короткий час.

Відео дня

Такі головоломки кидають виклик вашій здатності помічати деталі в умовах тиску - навичка, яка часто пов'язана з вищим рівнем IQ. Якщо вам вдасться знайти смарагд за відведений час, це явна ознака того, що ви вкрай уважні до деталей і чудово вмієте розв'язувати проблеми.

Не можете знайти смарагд? Не хвилюйтеся - ви не самотні. Це завдання спеціально створене, щоб поставити в глухий кут навіть надуважних людей з високим IQ.

Відповідь / фото УНІАН

Якщо вам сподобалося розв'язувати цю складну головоломку, поділіться з друзями та родиною, запропонувавши їм знайти смарагд на картинці за 7 секунд або менше.

Також можете перевірити свої здібності в інших головоломках, наприклад, знайти вівцю серед собак за 7 секунд, або визначити, яка ваза на картинці найдивніша.

Вас також можуть зацікавити новини: