Як приготувати яйця по-іспанськи / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Що тільки не навчилося людство робити зі звичайним курячим яйцем. І варити його, і смажити, і пити сирим. І існує ще безліч варіацій його використання. Однак зупинимося на смаженому яйці. Адже це один із найпоширеніших класичних сніданків у всьому світі.

Існує кілька унікальних способів приготування яєць, які ми можемо вивчити, пише The Takeout. Про один із них ви ніколи й не чули. Йдеться про яйця по-іспанськи.

Традиційний спосіб смаження яєць передбачає їхнє обсмажування в невеликій кількості олії або вершкового масла, тоді як смажені яйця по-іспанськи рясно поливають гарячою олією. У результаті виходить досконалість у сковороді - хрусткі, золотисті, ніжні смажені яйця з насиченим, рідким жовтком.

Відео дня

Як приготувати смажені яйця по-іспанськи

Ключовим моментом у приготуванні яєць по-іспанськи є кількість олії, що використовується в процесі приготування. Тут вам знадобиться велика кількість оливкової олії!

Щоб приготувати яйця по-іспанськи, розігрійте оливкову олію на середньо-сильному вогні та переконайтеся, що вона покриває сковорідку на півсантиметра. Щойно олія нагріється, зменшіть вогонь до середньо-низького, розбийте яйце в розігріту олію і, поки воно готується, візьміть ложку і протягом хвилини поливайте гарячою олією яєчний білок і жовток.

У результаті цього простого кроку по краях яйця утворюється хрустка, схожа на мереживо текстура, а жовток залишається звареним, теплим та ідеально рідким.

Що ще потрібно знати про приготування яєць

Раніше УНІАН повідомляв про найкращий лайфхак для приготування ідеального яйця пашот. Дівчина не тільки розповіла про свій секрет, а й показала весь процес приготування на камеру.

Крім того, названо найкориснішу олію для приготування яєць. Багато олій не завжди корисні для здоров'я. Вони можуть бути рафіновані або містити багато насичених жирів.

Вас також можуть зацікавити новини: