Для чого пити воду з лимоном зранку - дієтологиня дала чітку відповідь / фото ua.depositphotos.com

Дієтологиня розповіла, що існує "чарівний" напій, з якого кожен повинен починати свій день - тепла лимонна вода.

Видання Express пише, що хоча ентузіасти здорового способу життя вже давно схвалили цей напій за його корисні властивості, багато хто дотепер не знає, який вплив він чинить.

За словами дієтологині Айслінн Кембридж, цей простий напій має численні переваги для здоров'я, тому варто включити його у свій ранковий ритуал, навіть якщо ви зазвичай не є шанувальником теплих напоїв.

Відео дня

"Є одна річ, яку має робити абсолютно кожен, щойно прокинеться вранці, - це пити воду, вона зволожує організм і знижує кров'яний тиск", - сказала Кембридж. "Якщо ви хочете зарядитися енергією і почуватися добре, випийте чашку теплої води з вичавленою в неї половинкою лимона. Це просто диво".

Користь лимонної води виходить за рамки простого зволоження. Кембридж також підкреслює важливість правильних звичок на ніч для більш бадьорого ранку.

"Якщо ви їсте і намагаєтеся заснути годиною або двома пізніше, це призведе до хаосу, тому що ваш організм не зможе ні перетравити їжу, ні відпочити і відновитися - ці два чинники скасовують один одного", - каже вона. "І сон, і травлення будуть порушені, а в сукупності це сильно вплине на ваш настрій. Я рекомендую залишити принаймні три-чотири години після рясного прийому їжі".

Крім того, Кембридж застерегла від використання штучних підсолоджувачів для заміни цукру, особливо коли ви намагаєтеся харчуватися здоровою їжею. Вона зазначила, що ці підсолоджувачі можуть бути більш шкідливими, ніж натуральний цукор.

Так звані "дієтичні" напої містять інгредієнт під назвою аспартам, який наш організм не вміє переробляти, і він чинить негативний вплив на кишківник і є набагато шкідливішим, ніж справжній цукор".

Раніше УНІАН писав, що станеться з тілом, якщо пити воду з лимоном і медом щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: