Йдеться про такий автомобіль, як AMC Pacer / фото Вікіпедія

Дизайн того чи іншого автомобіля є досить суб'єктивною темою, адже автолюбителі по всьому світу сперечаються про те, яка модель все ж є найкрасивішою. Проте на думку експертів все ж є ті автомобілі, дизайн яких може сподобатися лише їхньому творцю, пише Express

Зокрема видання Autocar назвало модель AMC Pacer як одну з найбільших невдалих у плані дизайну в історії автомобілебудування. 

Зазначається, що ці машини будували з 1975 по 1980 роки, зокрема було випущено близько 280 тисяч екземплярів. 

Відео дня

Попри свій незвичний дизайн, людям вона все ж не дуже сподобалась, адже швидше викликала жаль, ніж захоплення. 

Спочатку AMC Pacer рекламували як "перший широкий малолітражний автомобіль", за перші 12 місяців на ринку було продано майже 150 тисяч екземплярів. 

"Однак, як тільки кілька власників, які оцінили його стиль, придбали свій екземпляр, інтерес до AMC швидко згас. Цьому не допомогли і дорожні тести, які показали, що додаткова вага, спричинена всіма скляними панелями, робить керування автомобілем нудним і, за іронією долі, неймовірно спраглим у порівнянні з економічними моделями", - пояснили у Express.

Також експерти Autocar розкритикували невеликий седан Austin Allegro, який виробляли у Великій Британії з 1973 по 1982 роки. Він одразу отримав погану репутацію через свій неохайний вигляд, відсутність заднього хетчбека та сумнівну якість збірки. 

Austin Allegro / фото Вікіпедія

Водночас у компанії наголосили, що деякі моделі, які колись недолюблювали, витримали випробування часом. Серед них - оригінальний Fiat Multipla, який спочатку ненавиділи за дизайн, проте зараз ця автівка набуває колекційного статусу. 

Інші поради автомобільних експертів

Раніше експерт з вживаних авто розповів про недорогий спортивний седан. За його словами, йдеться про BMW 3-Series G20. Він вважає, що це авто є чудовим. 

Також відомий автомеханік Скотті Кілмер застеріг водіїв від поширеної помилки під час користування авто. Він зазначив, що учасники дорожнього руху ніколи не мають заправляти паливний бак "занадто низько", що може призвести до катастрофічних наслідків для тих, хто їздить на вихлопних газах. 

Вас також можуть зацікавити новини: