Попри їхню популярність, ці автомобілі не завжди стануть гарним вибором / фото ua.depositphotos.com

Один з найвідоміших експертів з продажу вживаних автомобілів Метт Гудвін порадив водіям уникати деяких популярних вживаних пікапів. За його словами, є набагато кращі альтернативи за подібними цінами, пише Express.

Зокрема Гудвін застерігає водіїв купувати китайський Great Wall Steed.

"Я не можу повірити, що їх залишилося всього три [на продаж]. Багато років тому я робив огляд Great Wall Steed, тому що не міг повірити, наскільки вони вигідні. Очевидно, що всі вони були відправлені на металобрухт, що не дуже добре говорить про Great Wall Steed, чи не так? У відео я чітко пам'ятаю, як сказав, що якщо ви купуєте пікап для співробітника, він все одно буде ним користуватися, тому краще купити дешевий. Але якщо ви купуєте його для себе, то не варто", - рекомендує експерт.

Відео дня
Great Wall Steed / скриншот з відео

Great Wall Steed продавався у Великій Британії з 2012 по 2017 роки та був одним з перших китайських легкових автомобілів, які надійшли у продаж до країни. Спочатку його хвалили за доступну ціну та тривалу шестирічну гарантію, проте багато покупців з'ясували, що якість збірки Steed не відповідає рівню інших пікапів японських брендів, до того ж якість їзди була визнана низькою.

Попри те, що водії можуть придбати вживаний Great Wall Steed приблизно за 6 тисяч доларів, Метт рекомендує витратити таку ж суму на старіший Mitsubishi або Toyota.

Також Метт радить водіям уникати Isuzu D-Max через погану якість їзди та слабкий двигун. 

"Зараз Isuzu випускає D-Max, і, чесно кажучи, я не є його великим шанувальником. Більшість з них мають 1,9-літровий турбодизель, який недостатньо потужний для важкого пікапа. Я знаю, що він тягне три тонни, але вам доведеться докласти чимало зусиль. До того ж їде він жахливо. Найпоширеніша модель D-Max - це Rodeo, і вона їде так, ніби ви їдете на бику для родео, вони просто жахливі", - додав Гудвін.

Isuzu D-Max / фото Вікіпедія

Насамкінець експерт зауважив, що водіям слід уникати моделей, які були імпортовані з США, зокрема Dodge RAM і Ford F-Series.

"Я б одразу відмовився від імпорту, тому що якщо ви купите щось на кшталт Dodge RAM за 15 000 фунтів стерлінгів (19 тисяч доларів), ви отримаєте стару машину, а потім вам буде важко знайти запчастини і когось, хто зможе її відремонтувати. Ви побачите там [Ford] F100, F150 і F350. Всі вони імпортуються з США, тому вам краще уникати їх, я думаю, з тієї ж причини, з якої я говорив про оперативну пам'ять Dodge", - підкреслив Метт.

 Dodge RAM / фото Вікіпедія

Інші поради автомобільних експертів

Раніше Метт Гудвін також розповів про найкращі вживані пікапи, які будуть довго служити. За його словами, їх можна придбати за ціною менше ніж 18 тисяч доларів США. 

Водночас досвідчений та сертифікований механік Тодд Бялашевскі назвав чотири автомобілі, які швидко "опиняться на звалищі". Він застеріг водіїв не дозволяти гарному зовнішньому вигляду таких автомобілів обдурити себе, придбавши їх.

Вас також можуть зацікавити новини: