Експертка назвала маркери, за якими можна зрозуміти, що дівчина подобається хлопцю / колаж УНІАН з фото pixabay.com

Є ознаки щасливої людини, а є й маркери, за якими від самого початку знайомства жінка може зрозуміти, що вона справді подобається хлопцю/чоловіку.

Перший маркер - знайомий показує, що перебуває в передчутті вашого побачення, йдеться в статті експертки зі знайомств і стосунків Лорі Пінкертон на Your Tango. За словами авторки, якщо чоловік чи хлопець говорить жінці щось на кшталт "я хотів побачити тебе відтоді, як ми вперше заговорили", то це може свідчити про його зацікавленість розвивати стосунки.

Експертка додала, що, згідно з дослідженням Американської психологічної асоціації (APA), хорошою ознакою може бути його "непрохане хвилювання".

Відео дня

Як зрозуміти, що подобаєшся чоловіку - інші ознаки:

  • у Гарвардській медичній школі з'ясували, що один із маркерів того, що людина у вас зацікавлена, такий - під час побачення все проходить відносно легко;
  • людина цікавиться тим, що вам подобається, наприклад, які фільми ви любите, чи яка музика вам до душі;
  • якщо співрозмовник не хоче вас відпускати з побачення, навіть якщо вже пізно, - це ознака його зацікавленості. Пінкертон порадила залишитися ще ненадовго після прохання продовжити зустріч і навіть самій призначити нове побачення, щоб не втратити шанс на налагодження стосунків. У такий спосіб самооцінка чоловіка буде тонко підвищена, а, як показало дослідження Університету Північного Колорадо, чоловікам це подобається.

Авторка додала, що ознакою симпатії також є такий вчинок - людина зв'язується з вами на наступний день після побачення.

Такі цікаві новини вже публікувалися

Раніше УНІАН з'ясував, що висококласна людина має шість якостей. За відомостями експертів, зокрема, йдеться про такі якості як відкритість мислення, вдячність і чесність.

Вас також можуть зацікавити новини: