
Відома британська акторка та ведуча Аманда Холден поділилися унікальним способом приготуванням ароматної запеченої курки. Попри те, що жінка вегетаріанка, вона вміє чудово готувати ідеальну курку для своєї родини, пише Express.
За словами Аманди, аби м'ясо вийшло соковитим, їй в цьому допомагають кубики льоду.
"Я роблю кубики льоду із замороженими травами всередині. А потім начиняю курку кубиками льоду, лимоном і часником, щоб вона пропарилася зсередини. А потім я завжди готую йоркширські пудинги з нуля", - підкреслила акторка.
Також за такий рецепт вона подякувала шеф-кухарю Джону Тороде, який розповів процес приготування курки.
"Отже, ви берете курку такою, якою вона є, тобто те, що у неї зовні, а воно зазвичай все перев'язане. Залиште це, а потім ми наповнимо її зсередини парою лимонів, розрізаних навпіл, трохи шавлії та кубиками льоду. І ви берете кубики льоду, і ви кладете сіль і перець на кубики льоду, тому що курка має шкіру зовні", - радить експерт.
За словами Джона, такий спосіб приготування курки підтверджує, що вона "залишиться чудовою та вологою".
Інші смачні рецепти
Раніше експерт розповіла, як приготувати сендвіч з моцарелою за італійським рецептом. Йдеться про бутерброд, який в Італії називають "моцарела в кароцці", що готується дуже швидко і легко.
Також дієтолог поділилася смачним рецептом торта "Червоний оксамит", який можна приготувати без яєць. За словами фахівця, замість яєць у рецепті можна використати яблучний оцет.