Як ви обіймаєтеся - тест / колаж УНІАН

У різних культурах фізичний контакт має різне значення. В одних країнах обійми - це звичайна форма привітання, в інших вони призначені тільки для близьких стосунків. Проте кожна людина сама визначає для себе ці межі. Виявляється, наша звичка обійматися може розповісти про те, як ми проявляємо себе в романтичних стосунках. Пройдіть тест, щоб дізнатися про це.

Як ви обіймаєтеся - тест за картинками

Виберіть на картинці тип обіймів, яким ви віддаєте перевагу:

  • Дружні обійми 

Якщо ви віддаєте перевагу дружнім обіймам, психологи вважають, що ви підходите до любові з обережністю.

Відео дня

Ви не закохуєтеся відразу і не поспішаєте встановлювати зв'язок. Якщо в процесі цього вам здасться, що щось у ваших стосунках не так, ви швидко відступите і підете іншою дорогою. Ба більше - навіть якщо хтось почне сильно піклуватися про вас, ви стримуватимете свої почуття доти, доки не переконаєтеся, що стосунки серйозні.

Цьому раціональному підходу є пояснення: він гарантує, що вам не буде боляче, якщо ви раптом розчаруєтеся. Але водночас така надмірна обережність може призвести до того, що ви проґавите чудові стосунки.

Пам'ятайте, що багато міцних стосунків починаються саме з дружби. Розслабтеся трохи і дозвольте їм розвиватися природно.

  • Обійми з поцілунком 

Другий тип обіймів - це романтика і пристрасть. Вони ніжні, але при цьому привертають увагу. Якщо ви віддаєте перевагу саме таким обіймам, то, найімовірніше, ви закохуєтеся з першого погляду і готові ризикнути всім заради кохання. Вам подобаються романтичні фільми та ідея всепоглинаючої любові, і ви з головою поринаєте у стосунки, не стримуючи себе.

Ви хочете, щоб ваш партнер поділяв вашу пристрасть, але занадто швидка закоханість може призвести до поспішних суджень і нереалістичних очікувань.

Не поспішайте - пізнайте людину по-справжньому, перш ніж повністю присвятити себе їй, це дасть вам змогу уникнути розчарувань.

  • Стримані обійми

На перший погляд і не скажеш, але саме такі обійми говорять про глибоку довіру до іншої людини. Хоча вони також вказують і на те, що ви обережні й не поспішаєте розкриватися.

Ви досить стримані в коханні, тому на початку стосунків можете здаватися відстороненим. Навіть якщо ваше перше побачення проходить добре, вам важко відкритися. Ця обережність, як і в першому випадку, може призвести до того, що ви проґавите дійсно вартісного партнера.

Постарайтеся бути більш довірливими і в міру розвитку стосунків ви відкриєте свої чудові якості.

  • Пристрасні обійми

Четвертий тип обіймів - найяскравіший, коли двоє сильно залучені. Ці обійми передбачають глибокий, пристрасний зв'язок, який часто спостерігається між закоханими, що возз'єдналися після довгої перерви.

Ви чітко знаєте, чого очікуєте від стосунків, і у вас ідеалістичний погляд на любов. Ви пам'ятаєте дрібні деталі про свого партнера й очікуєте від нього такого ж пристрасного, взаємного кохання. Але водночас ваш ідеалізм може призвести до розчарування, якщо реальність раптом не відповідатиме вашим очікуванням. І, якщо ваш партнер не стане постійно дивувати вас, ви швидко відчуєте, що загрузли в рутині.

Можливо, вам варто трохи зменшити запал і перестати ідеалізувати кохання та кохану людину - адже, як відомо, у природі немає нічого ідеального і, з точки зору Всесвіту, саме це і є ідеалом.

Вам також може сподобатися тест на тип особистості за улюбленим чаєм.

Вас також можуть зацікавити новини: