Дівчина змогла схуднути на 70 кілограмів / фото Maria Kirkeland

Марія Кіркеланд змогла схуднути на 159 фунтів (близько 70 кг - УНІАН) за два роки. Спочатку вона не міняла свій раціон, а тільки почала рахувати калорії. Як пише Business Insider, змінивши розмір порції, вона почала стабільно худнути. Згодом дівчина також змінила і продукти, якими тепер харчується.

Кіркеланд розповіла, що змінила якість свого раціону, а також його кількість, споживаючи більше білка, щоб почуватися ситою і підтримувати м'язи, які вона наростила після початку силових тренувань.

Дівчина зазначає, що ніколи не обмежувала себе в їжі і навіть не виключила жодної улюбленої страви зі свого раціону. А на Різдво або під час відпустки взагалі забувала про підрахунок каллою. Завдяки такому підходу вона ніколи не відчувала себе обділеною і могла дотримуватися здорових звичок у довгостроковій перспективі.

Відео дня

Кіркеланд поділилася тим, як її дієта змінилася за ці два роки.

Раніше на сніданок вона з'їдала хліб із салямі та сиром, а зараз - два шматки цільнозернового хліба з кисломолочним сиром і джемом із низьким вмістом цукру.

В обідній час Марія часто купувала в робочій їдальні салати, які були занадто жирними. Тепер вона, як правило, готує вдома і бере з собою обіди, наприклад, курячий салат або омлет.

Дівчина також відмовилася від замороженої картоплі фрі на вечерю і замінила її на звичайну картоплю.

А ще вона зменшила розміри порцій, які раніше були "абсолютно неконтрольованими".

До схуднення овочі рідко з'являлися на тарілках Кіркеланд, а ось зараз вона їсть їх багато, часто разом із пісним м'ясом або рибою.

Дівчина також розповіла, що досі не відмовляє собі в солодкому, просто купує маленькі порції. І якщо раніше вона могла "перекусити" цілою плиткою шоколаду, то тепер це невеликий батончик.

"Я відчувала, що не можу мати ніяких чіпсів чи шоколаду в домі, тому що я завжди просто об'їдалася ними між прийомами їжі або їла до такої міри, що заміняла ними прийоми їжі. Я з'їдала цілий пакет чіпсів за один прийом їжі, особливо у вихідні, коли в мене не було роботи", - поділилася Марія.

Тепер же Кіркеланд має підхід "бери те, що хочеш, але додавай те, що потрібно". Тож вона може з'їсти невелику порцію чипсів, але разом з іншими продуктами, щоб зробити їжу більш збалансованою та ситною.

Дівчина розповіла, що їла до і після схуднення / фото Maria Kirkeland

Дівчина скинула понад 70 кілограмів - історія успіху

37-річна мешканка Норвегії Марія Крікеланд схудла на понад 70 кілограмів за два роки.

Про свій спосіб схуднення вона розповіла журналістам. Зокрема, дівчина дізналася більше про калорії, почала їсти більше білка і займатися силовими тренуваннями.

Дівчина стверджує, що за два роки схуднення вона жодного разу не відчувала голоду, використовуючи свою систему.

Вас також можуть зацікавити новини: