Є простий рецепт тосту в південнокорейському стилі з "легендою", для приготування якого потрібно чотири інгредієнти.
У "легенді" йдеться, що дівчина запитала свого колишнього хлопця, як готувати тост, який він для неї робив, коли вони зустрічалися. Цей рецепт завірусився в корейських соцмережах, написала фуд-журналістка, авторка кулінарної книги Кет Лью в матеріалі для Parade.
Експертка зазначила, що для приготування страви знадобиться білий чи молочний тостовий хліб, трохи несолоного масла, вершковий сир і чорничний джем (якщо немає чорничного - можна взяти інший).
Як приготувати тости з сиром і джемом
Спочатку потрібно на середньому вогні розігріти пательню, розтопити на ній олію й підсмажити хліб з обох боків, щоб з'явилася хрустка скоринка.
Підсмажений хліб з одного боку потрібно намазати вершковим сиром, а потім зверху покласти джем (приблизно чайну ложку). Після цього поставте тост у мікрохвильовку на 15-20 секунд, щоб він розігрівся.
Корисна новина - що вже повідомлялося
Раніше УНІАН дізнався, як зробити деруни пишними й хрусткими. Фіналістка шоу "МастерШеф-13" кухар Ольга Кролик поділилася лайфхаками, які варто застосовувати під час приготування цієї страви з картоплі.