
Якщо ви полюбляєте сендвічі, але хочете, аби вони були не занадто шкідливими для вашого здоров'я, можете спробувати приготувати такий перекус за рецептом автора кулінарних книг Араша Хашемі. Про це пише Parade.
Сендвіч за таким рецептом буде хрустким, сирним, з низьким вмістом вуглеводів та без глютену.
Спосіб приготування
Спочатку тонко наріжте мариновані огірки (таким чином вони будуть замість хліба), після чого просушіть їх паперовим рушником. Важливо не пропустити зробити це для того, аби вони не розпарилися та не стали мокрими.
"Далі застеліть деко пергаментним папером і посипте його тонким прямокутником подрібненого сиру чедер. Це буде основа вашого "хліба". Викладіть скибочки маринованих огірків щільно один до одного, щоб утворився прямокутник на сирі. Додайте трохи приправи, якщо хочете, і посипте зверху ще трохи сиру", - зазначають у Parade.
Далі повторіть цей процес, аби у вас був другий "шматочок маринованого хліба". Далі випікайте "хліб" з огірків при температурі 180 градусів за Цельсієм близько 20 хвилин - саме стільки часу потрібно, аби сир став золотисто-коричневим та хрустким. Дайте йому трохи охолонути, а потім акуратно зніміть сирні коржі з пергаменту.
Далі ви можете зібрати свій сендвіч з тих продуктів, які вам подобаються. До прикладу, можете додати до нього гірчицю, салат, синю цибулю, помідори та курку, або ж можна використовувати індичку, шинку та навіть рослинний білок.
"Розріжте його навпіл, і ви отримаєте бутерброд, що тане, з маринованими огірками, який так само ситний, як і будь-який інший бутерброд з булочкою, але без глютену та вуглеводів", - запевняють у публікації.
Інші смачні рецепти
Раніше кулінар розкрила рецепт ідеального тирамісу. За її словами, до такого рецепту варто додати один секретний інгредієт, а саме вино Марсала.
Також шеф-кухар поділився улюбленим рецептом Річарда Гіра. Йдеться про страву з лососем. Родзинкою цього рецепту є приготування коричневого соусу з вершкового масла.