За цим рецептом млинці виходять завжди / фото ua.depositphotos.com

Млинці - це просте, але ідеальне частування на сніданок у вихідні, коли не потрібно нікуди поспішати і можна не поспішаючи приготувати і насолодитися улюбленою стравою. Видання Express ділиться простим рецептом приготування млинців "1-2-3", який дуже легко запам'ятовується, а млинці виходять щоразу ідеальними.

Інгредієнти:

  • 100 г борошна
  • 2 яйця
  • 300 мл молока

Метод приготування:

Відео дня
  1. Насипте борошно в миску і розбийте туди яйця та трохи молока.
  2. Збийте все разом, поки не отримаєте гладку густу масу. Краще використовувати міксер, але звичайний вінчик теж підійде.
  3. Влийте молоко, що залишилося, продовжуючи збивати. У вас має вийти набагато рідше тісто, за консистенцією схоже на вершки.
  4. Розігрійте пательню на помірному вогні, змастіть її олією або вершковим маслом.
  5. Налийте трохи тіста і розподіліть по поверхні сковороди якомога тонше.
  6. Готуйте близько 30 секунд - млинець має підзолотитися знизу.
  7. На цьому етапі млинець має легко відходити від пательні, переверніть його і смажте ще 30 секунд.
  8. Перекладіть страву зі сковорідки на тарілку і подавайте з топінгом за вашим вибором.

Ці млинці досить нейтральні на смак, тож ви зможете додати до них будь-яку начинку на свій смак - солодку або солону. Наприклад, вони смакують з Нутеллою, бананами і медом або кленовим сиропом. Для пікантних варіантів використовуйте тертий і плавлений сир із шинкою або навіть хрустким беконом. Для більш здорового варіанту ви можете спробувати шпинат і рікотту або моцарелу.

Раніше УНІАН публікував рецепт простого бананового хліба з шоколадом від шеф-кухаря Мері Беррі, який чудово підійде для холодного вечора.

Вас також можуть зацікавити новини: