Млинці - це просте, але ідеальне частування на сніданок у вихідні, коли не потрібно нікуди поспішати і можна не поспішаючи приготувати і насолодитися улюбленою стравою. Видання Express ділиться простим рецептом приготування млинців "1-2-3", який дуже легко запам'ятовується, а млинці виходять щоразу ідеальними.
Інгредієнти:
- 100 г борошна
- 2 яйця
- 300 мл молока
Метод приготування:
- Насипте борошно в миску і розбийте туди яйця та трохи молока.
- Збийте все разом, поки не отримаєте гладку густу масу. Краще використовувати міксер, але звичайний вінчик теж підійде.
- Влийте молоко, що залишилося, продовжуючи збивати. У вас має вийти набагато рідше тісто, за консистенцією схоже на вершки.
- Розігрійте пательню на помірному вогні, змастіть її олією або вершковим маслом.
- Налийте трохи тіста і розподіліть по поверхні сковороди якомога тонше.
- Готуйте близько 30 секунд - млинець має підзолотитися знизу.
- На цьому етапі млинець має легко відходити від пательні, переверніть його і смажте ще 30 секунд.
- Перекладіть страву зі сковорідки на тарілку і подавайте з топінгом за вашим вибором.
Ці млинці досить нейтральні на смак, тож ви зможете додати до них будь-яку начинку на свій смак - солодку або солону. Наприклад, вони смакують з Нутеллою, бананами і медом або кленовим сиропом. Для пікантних варіантів використовуйте тертий і плавлений сир із шинкою або навіть хрустким беконом. Для більш здорового варіанту ви можете спробувати шпинат і рікотту або моцарелу.
Раніше УНІАН публікував рецепт простого бананового хліба з шоколадом від шеф-кухаря Мері Беррі, який чудово підійде для холодного вечора.