Відомо, що лимон має багато переваг для здоров'я людини / скриншот з відео

Цієї осені більшість людей обирають гарбузовий, яблучний або карамельний смаки, проте десерти можна приготувати і за допомогою лимонів. Користувач TikTok під нікнеймом "that40yearguy" поділився чудовим рецептом, який точно варто спробувати, передає Parade

За його словами, йдеться про класичний британський десерт - лимонний поссет. У середньовічні часи він був гарячим молочним напоєм, який використовували для лікування застуди, проте впродовж століть поссет став відомим, як вершковий лимонний пудинг.

Для того, аби приготувати лимонний поссет, чоловік бере п'ять лимонів та розрізає їх навпіл уздовж. Після цього він вирізав серцевину з середини, а шкірку відклав у бік. Потім він додав 2 склянки жирних вершків і 2/3 склянки цукру в невелику каструлю. Потім потрібно взяти соковидавлювач та вичавити сік одного лимона в каструлю з вершками та цукром. Додайте цедру одного лимона та збийте суміш вінчиком. Доведіть цю суміш до кипіння та варіть протягом 10 хвилин. 

Відео дня

"Поки поссет вариться, викладіть лимонні шкаралупи на деко. Коли суміш буде готова, вилийте її в лимонні шкурки. Поставте деко в холодильник на три-чотири години або поки пудинг не застигне. Коли пудинг застигне, ви можете їсти його, а можете прикрасити його, посипавши кожну порцію цукром і карамелізувавши цукор за допомогою кулінарного пальника, як для крем-брюле", - радять у Parade.

Інші рецепти смачних десертів

Раніше шеф-кухар розповіла, як приготувати десерт крем-брюле всього з 5 інгредієнтів. За її словами, такий десерт не вимагає багато зусиль та готується дуже швидко. 

Також відомий кулінар Мері Беррі поділилася рецептом шоколадного мусу. Цей десерт містить лише п’ять інгредієнтів і його можна збити менш ніж за годину.

Вас також можуть зацікавити новини: