із цим лайфхаком у вас щоразу вийдуть пишні м'які млинці / ua.depositphotos.com

Гарячі панкейки, политі маслом або варенням - ідеальна страва для сніданку. При цьому завдяки простому лайфхаку з додаванням одного інгредієнта млинці у вас завжди будуть виходити м'якими і пухнастими.

Як пише Mirror, весь секрет - у додаванні одного інгредієнта, який раз і назавжди позбавить вас плоских, неапетитних млинців. І цей інгредієнт - звичайна газована вода.

За словами експертів, якщо додати газовану воду в тісто з розрахунку п'ять столових ложок на порцію з чотирьох млинців, то бульбашки, що містяться в газованій воді, проникнуть у тісто, розширюючись при приготуванні, і додадуть млинцям м'якості та зроблять їхній смак легким і чудовим.

Відео дня

Це також підтверджує Кріс Сандерс, експерт із гідратації в компанії Radnor Infusions, зазначаючи, що газована вода зберігає шипучість дуже довго, тож під час контакту з теплом вона утворює маленькі пухирці в суміші для смаження, створюючи пухнасті млинці.

Інтернет-коментатори високо оцінили цю ідею, а деякі з них заявили, що цей рецепт став їхнім улюбленим рецептом для приготування панкейків.

Раніше шеф-кухар розкрив секретний інгредієнт для ідеальної хрусткої картоплі. За його словами потрібно вмочити картоплю в яєчні білки перед тим, як смажити її.

А Гордон Рамзі поділився неймовірним рецептом панкейків з карамелізованими бананами, який обов'язково варто спробувати.

Вас також можуть зацікавити новини: