Гарячий шоколад з маршмеллоу - це затишний зимовий напій, який зігріє навіть у найхолодніший вечір та покращить настрій.
"Цей розкішний гарячий шоколад із зефіром — справжня насолода для любителів шоколаду. Використовуйте темний або молочний шоколад залежно від того, наскільки він вам подобається", - вказується на BBC Food.
Як зазначається, за цим рецептом виходить чотири кухлі або шість чашок гарячого шоколаду.
Для приготування знадобляться такі інгредієнти:
- молоко - 600 мл;
- жирні вершки - 142 мл;
- подрібнений шоколад - 100 г.
Налийте у каструлю чи сотейник молоко, подвійні вершки та подрібнений шоколад. Обережно доведіть до кипіння, помішуючи до однорідності. Подавайте в окремих чашках або кухлях, посипавши міні-зефіром і невеликою кількістю тертого шоколаду.
Що ще можна приготувати смачного
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати чизкейк без випічки на Різдво.
Також можна посмажити на сніданок пухнасті млинці в японському стилі.
Випікання домашнього хліба останніми роками знову стала популярною. Особливо це стосується простих рецептів, які дозволяють отримати гарячий буханець без зайвий зусиль. Можна приготувати хліб без замісу з хрусткою скоринкою.