Такий напій дуже добре смакує саме влітку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

У спекотний літній день вам хочеться зазвичай випити чогось холодного. Гарним напоєм у такому разі стає склянка чаю з льодом. Видання Parade розповіло, що зробити, аби ваш чай був ще смачнішим. 

За словами експертів, найкращим інгредієнтом для цього може стати джем. Для приготування напою вам потрібен будь-який чай: у пакетиках або розсипний, а також будь-який джем.

Фахівці радять заварювати чай трохи міцнішим, ніж зазвичай - в основному, використовуйте два пакетики замість одного. Після чого зачекайте, поки чай охолоне, потім додайте до нього лід, сядьте зручніше та розслабтеся. Якщо до напою додати джем, то це буде не лише смачно, а й красиво. 

Відео дня

Зазначимо, що під час спеки не завжди хочеться займатися приготуванням чаю, проте якщо його зробити таким способом, то він стане гарним варіантом, який буде вас охолоджувати. 

Користь продуктів для здоров'я

Раніше експерти назвали продукти, які можна додати в раціон та поповнити запас корисних речовин. За словами фахівців, ці продукти мають дивовижну користь для здоров'я

Також стало відомо, яка риба є кориснішою - скумбрія чи лосось. Зазначається, що вчені виявили у філе лосося зниження вмісту шести з дев'яти поживних речовин - кальцію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну А, але підвищений рівень селену і цинку.

Вас також можуть зацікавити новини: