Під час приготування страв можуть виникнути труднощі з вичавлюванням лимонного соку / фото ua.depositphotos.com

Кулінари та бармени розуміють, як важко вичавити сік з лимона. Цитрусовий сік має важливе значення, аби страви та напої наповнилися пікантністю, однак вичавити кожну краплину може бути не з легких завдань. Проте є простий спосіб, який допоможе вам впоратися із цим завданням, пише Mirror

Для цього вам знадобиться зубочистка. У своєму відео один із користувачів соцмережі X показує, як проколює нижній кінець лимона, або "задню частину", щоб створити отвір. 

"Ти просто вичавлюєш його. Що? Брате, так набагато менше бруду. Наскільки це божевільно?", - ділиться він своїми враженнями, з легкістю вичавлюючи сік, який не розбризкується. 

Крім лимонів, такий лайфхак можна використовувати й для інших цитрусових, а саме апельсинів та лаймів. 

"Коли я був маленьким, мій тато вирізав отвір в апельсині, і ми вичавлювали його, а потім висмоктували сік прямо з апельсина. Той самий принцип", - прокоментував один з користувачів соцмережі відео.

Інші корисні лайфхаки

Раніше експерт з прання розповів, як позбутися складок на одязі. За його словами, для цього можна самостійно зробити спеціальний спрей, намагатися уникати переповнених шаф, аби одяг дихав та спробувати використати відпарювач. 

Також стало відомо, як вигнати павуків та мошок з власної оселі. Відомо, що цих істот в осінньо-зимовий період стає більше, адже вони використовують цей час, аби сховатися від холоду та оселитися у спальнях та ванних кімнатах.

Вас також можуть зацікавити новини: