Як зварити ніжну кукурудзу? / фото ua.depositphotos.com

Кукурудза входить в топ улюблених ласощів багатьох людей. Аромат соковитої страви нагадує про літо та відпочинок біля моря.

Келлі Фокс у статті для Parade розповідає сімейний рецепт ніжної та соковитої кукурудзи, який може вас здивувати. "У дитинстві на кухні моїх батьків був улюблений спосіб приготування кукурудзи - у суміші води та молока. Повірте мені, одного разу спробувавши, ви ніколи не повернетесь до старої доброї вареної кукурудзи", - запевняє вона.

Авторка каже, що "молочна ванна" підсилює природну солодкість кукурудзи та надає кожному зернятку насиченого смаку. Також вона радить додати вершкове масло, яке зробить страву більш ніжною.

Відео дня

Як приготувати смачну кукурудзу:

  1. Заповніть половину великої каструлі водою та доведіть її до кипіння.
  2. Додайте одну склянку молока та від 1/2 до 3/4 склянки несолоного вершкового масла.
  3. Зменшіть вогонь до мінімуму та покладіть у каструлю шість качанів кукурудзи.
  4. Варіти на повільному вогні близько 15-20 хвилин.
  5. Перевірте готовність кукурудзи за допомогою виделки чи щипців. За потреби варіть її трохи довше.

Фокс радить не шкодувати вершкового масла, доливати воду, якщо кукурудза опиниться на поверхні, та слідкувати за часом. Також вона закликає не боятися адаптувати цей рецепт на свій смак.

Інші рецепти

Раніше УНІАН публікував рецепти приготування молодої кукурудзи у духовці, які можуть зайняти почесне місце у вашій кулінарній книзі.

Також ми публікували поради, які допоможуть вибрати та зварити смачну кукурудзу.

Вас також можуть зацікавити новини: