Посудомийна машина є гарним помічником у хатніх справах, проте цей прилад може мати свої нюанси / фото ua.depositphotos.com

Коли йде мова про домашні справи, то миття посуду часто є тим завданням, яке люди неохоче виконують. Тому посудомийна машина є найбажанішим кухонним приладом в такому випадку. Проте, що відбувається всередині машини, коли ви зачиняєте її дверцята? Нещодавно з'явилося відео, яке показує роботу посудомийної машини, що вразило користувачів мережі, пише Mirror

Зокрема на відео показано, як камеру GoPro розмістили всередині посудомийної машини серед тарілок. Після того, як люди побачили, як саме відбувається миття посуду в машині, вони переосмислили ручний спосіб цього завдання. 

Глядачі почали сперечатися щодо того, скільки залишків їжі було помічено на тарілках. Один з користувачів мережі зазначив: 

"Я єдиний, кого турбує, що на тарілці залишилася їжа, чи я неправильно користуюся посудомийною машиною?"

Інший глядач теж висловив свою думку щодо цього:

"Невже ніхто більше не шкребе свій посуд перед тим, як покласти його в посудомийну машину?"

Інші були вражені споживанням води, яку витрачає посудомийна машина, одна людина написала: 

"І вони хочуть сказати мені, що ручне миття посуду витрачає більше води, ніж посудомийна машина?!"

Врешті-решт експерти порадили зішкрібати їжу з тарілок перед тим, як класти їх у посудомийну машину, аби не ускладнювати собі роботу. 

Інші цікаві матеріали

Раніше стало відомо, що водії мають одну скаргу на найдовший тунель у світі, який простягається між Бергеном, другим за величиною мегаполісом Норвегії, та столицею країни, Осло. За словами автомобілістів, тунель виявився набагато простішим за їхні очікування.

Також повідомлялось, що вчені виростили дерево, яке згадувалося в Біблії, з таємничого насіння, якому вже тисяча років. Зокрема таке дивне насіння знайшли в печері Юдейської пустелі в кінці 1980-х років. 

Вас також можуть зацікавити новини: