Як помити вікна без розводів - порада / колаж УНІАН, скріншоти з відео

З настанням холодів вікна сильніше піддаються утворенню конденсату і можуть стати бруднішими через опади та пил. Експертка з прибирання поділилася "абсолютно неймовірним" лайфхаком. Дівчина на відео заявила, що вона "ніколи більше не буде користуватися звичайним засобом для миття вікон", і ви теж можете.

На своєму акаунті в TikTok, вона розповіла, що для отримання "блискучих" і "без розводів" вікон вам потрібно використовувати тільки один засіб - рідину для миття посуду.

Відео починається словами: "О, боже, це найкращий лайфхак із прибирання. Для миття вікон вам не потрібен очищувач для вікон. Все, що вам потрібно, це (рідина для миття посуду - це буквально неймовірно".

Показавши вікна з "парою слідів", прибиральниця нанесла засіб для миття посуду на вологу серветку з мікрофібри і протерла нею все вікно.

Потім вона видалила мийний засіб сухою серветкою з мікрофібри і отримала блискучий результат.

У коментарях люди підтримали цей лайхак: "Я роблю так уже 40 років", "Те саме, завжди мив вікна в такий спосіб", "Це працює як за помахом чарівної палички, і мені потрібно менше ніж 15 секунд, щоб помити вікна в спальні", - розповіли коментатори.

Наприкінці відео дівчина зазначила, що цей лайфхак також можна використовувати для душових екранів, дзеркал і блискучої глянцевої плитки.

Раніше УНІАН розповідав ще про один засіб для миття вікон, який можна приготувати вдома. Інгредінти для нього є в кожному домі, а коштуватиме він копійки.

Вас також можуть зацікавити новини: