Зовсім трохи цієї спеції робить смак кави більш насиченим і менш гірким / колаж УНІАН, фото УНІАН, ua.depositphotos.com

Дипломована дієтологиня і засновниця The Well Necessities у Нью-Йорку Ліза Хаїм розкрила свій геніальний трюк, як зробити каву смачнішою без молока і цукру, пише realsimple.com.

За словами фахівчині, багато років тому вона перейняла цей трюк у гостьовому будинку в Мені і відтоді користується ним.

Як поліпшити смак кави - простий трюк

Перед заварюванням вона просто посипає кавову гущу кількома дрібками меленої кориці. Зовсім трохи цієї спеції робить смак кави більш насиченим і менш гірким.

Відео дня

Крім поліпшення смаку, ця спеція також корисна для здоров'я.

"У деяких дослідженнях було показано, що кориця знижує резистентність до інсуліну, тобто стрибок цукру в крові після вживання вуглецевмісних продуктів був нижчим у разі вживання кориці, - заявила дієтологиня. - Хоча це важливо відзначити для діабетиків, це також може бути важливо для тих, хто намагається скоротити споживання цукру".

За словами фахівчині, кориця також є джерелом марганцю, кальцію, заліза і вітаміну К. Крім того, дослідження показують, що кориця може допомогти з когнітивною функцією, що робить її ідеальним способом почати напружений ранок.

Нагадаємо, раніше кардіологи назвали найшкідливіший вид кави.

Вас також можуть зацікавити новини: