
Доктор медицини, гастроентеролог Вілл Булсевіч розповів, що варто додати до кави, щоб посилити її корисні властивості, пише eatingwell.com.
"Хочете приправити свою ранкову каву? Ось що я додаю, щоб надати гостроти своєму дню", - зазначив він.
Як поліпшити смак кави - порада
Хоча багато спецій, які рекомендує Булсевич, є сезонними фаворитами, він дає "зелене світло" на їхнє використання в будь-яку пору року.
"Кориця - це основа. Вона солодка, добре поєднується з усім, і її можна поєднувати з іншими спеціями", - зазначив він.
Додаєте ви корицю в кавову гущу чи додаєте її після заварювання, ви не помилитеся й отримаєте поживну та смачну каву.
Що додати до кави - інші спеції
Для ще більшого ефекту Булсевич рекомендує спробувати каву з гарбузовими спеціями (кориця, імбир, мускатний горіх і гвоздика).
Три його улюблені спеції для кави - кориця, куркума та імбир.
"Разом вони просто чудові. Зазвичай я також додаю трохи соєвого молока", - розповів доктор.
Зазначається, що поєднання куркуми та імбиру - це багата на антиоксиданти суміш, що забезпечує такі переваги, як підтримка здоров'я серця, зменшення запалення та полегшення болю в шлунку.
Нагадаємо, раніше УНІАН, як прибрати гіркоту з кави без цукру та молока.